Redactia.ro
Home » Știri » Un regizor celebru a fost amenințat cu moartea! Cine îi dorește sfârșitul vedetei

Un regizor celebru a fost amenințat cu moartea! Cine îi dorește sfârșitul vedetei

GALERIE FOTO (2)

Celebrul regizor Steven Spielberg a fost amenințat cu moartea! Acesta a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva femeii care îl hărțuiește. 

Steven Spielberg a fost amenințat cu moartea

Steven Spielberg s-a plâns în ultimul timp că este amenințat constant de o femeie că îl va ucide, mai mult, acesta a ajuns chiar să obțină un ordin de protecție împotriva acesteia, după ce a adus dovezi autorităților cu faptul că este hărțuit. În ciuda acestui ordin, celebrul regizor este încă neliniștit de ce ar putea să facă femeia.

Totul a început anul trecut, când o femeie de 48 de ani, pe nume Sarah Char a început să îl hărțuiască și să îl amenințe că îl va ucide pe regizorul Steven Spielberg. Sătul de sentimentul groaznic trăit în fiecare zi, regizorul de 74 de ani a obținut un ordin de protecție împotriva agresoarei lui.

Steven Spielberg a fost amenințat cu moartea!  Acum, Sarah Char nu mai are voie să se apropie la 100 de metri de regizor, soția și fiica acestuia. Femeia nu mai are voie să îl contacteze telefonic sau prin intermediul rețelelor sociale, acesteia i-a fost interzis inclusiv să îl eticheteze pe Steven Spielberg în vreo postare. Toate aceste restricții fiind pe o durată de trei ani.

Decizia regizorului de a obține un astfel de act care să îi confere protecție vine după ce a aflat că Sarah Char a încercat să își cumpere o armă necesară pentru a-l ucide, scrie spynews.ro.

Fiica lui Steven Spielberg a devenit actriță de filme porno

Steven Spielberg a fost de curând părtaș la un alt scandal. Se pare că fiica lui și a soției sale Kate Capshaw, vrea să devină actriță de filme pentru adulți. Mikaela, în vârstă de 24 de ani, are o relație foarte bună cu părinții ei, însă drumul pe care l-a ales în viață nu este chiar atât de demn, potrivit declarațiilor făcute de apropiații familiei.

Mikaela a declarat că profesia ei are scopul de a obține profit de pe urma exploatării cu folos a corpului său. În ceea ce privește părerea părinților săi despre domeniul în care tânăra activează, aceasta spune că cei doi nici nu o susțin, dar nici nu sunt supărați, fiind, mai de grabă, îngrijorați pentru siguranța ei.

Un regizor celebru a fost amenințat cu moartea! Cine îi dorește sfârșitul vedetei
Un regizor celebru a fost amenințat cu moartea! Cine îi dorește sfârșitul vedetei

”Siguranţa mea a fost întotdeauna o prioritate numărul unu pentru ei. Nu fac asta din dorinţa de a răni pe nimeni sau de a fi rău cu cineva”, a declarat Mikaela în cadrul unui interviu pentru The Sun.

Steven Spielberg nu ar fi prea încântat de alegerile fiicei sale, cum nici frații ei nu sunt, potrivit unor persoane din anturajul familiei regizorului.

”Nimic nu poate afecta reputaţia imaculată a lui Steven Spielberg sau a lui Kate. Ei sunt îngrijoraţi de modul în care drumul ales de Mikaela îi afectează pe ceilalţi copii ai lor, care încearcă să se sprijine, dar care sunt şi jenaţi. Cu siguranţă nu aşa au fost crescuţi”, a declarat prietenul de familie.

Cu toate acestea, fiica adoptivă a merelui regizor susține că îi place foarte mult ceea ce face, iar pasiunea ei pentru dans nu va dispărea doar din cauza nemulțumirilor apărute în familie.

”Îmi place foarte mult munca, îmi oferă un mod cu totul nou de a vedea viaţa. Cea mai bună parte a acestui fapt este că, oricând vreau, pot să mă duc la muncă şi să dansez’’, mai spune ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: