Redactia.ro
Home » Știri » Un român a stat 13 ani într-o morgă din Spania! Fiica acestuia, dezvăluiri șocante: ”Este foarte dureros să afli că tatăl tău a stat mort într-un congelator”

Un român a stat 13 ani într-o morgă din Spania! Fiica acestuia, dezvăluiri șocante: ”Este foarte dureros să afli că tatăl tău a stat mort într-un congelator”

Un român a stat 13 ani într-o morgă din Spania! Fiica acestuia, dezvăluiri șocante: ”Este foarte dureros să afli că tatăl tău a stat mort într-un congelator”

Un român care a stat 13 ani într-o morgă din Spania a fost în sfârșit înmormântat de familia sa. Oamenii au aflat recent că trupul bărbatului se afla la morgă în Valencia. 

Un român a stat 13 ani într-o morgă din Spania

Dumitru Ionescu a murit în Spania în urmă cu 13 ani, însă abia acum a fost înmormântat de familia sa. Oamenii au aflat de curând că trupul bărbatului se află într-o morgă din Valencia.

”Este foarte greu și dureros să afli că tatăl tău a stat mort într-un congelator, timp de treisprezece ani”, spune fiica lui Dumitru.

Tânără avea doar 18 ani când tatăl ei a dispărut, după ce fusese cu soția la cumpărături, la un supermarket din orașul spaniol Moncada. Bărbatul a rămas afară, cât timp femeia făcea cumpărăturile. Din fața supermarketului, el a dispărut. Familia lui nu a raportat imediat dispariția lui, deoarece acesta mai pleca de acasă și nu se întorcea.

”Am sperat că este în viață, că a plecat din propria voință și că într-o bună zi se va întoarce sau ne va contacta”, spune Jorge, fiul bărbatului.

Trupul bărbatului era mutilat

Dumitru Ionescu nu știa limba spaniolă și nu putea să ceară ajutor. Nici familia lui nu știa încă limba, așa că nu văzut astfel că Garda Civilă cerea ajutor pentru identificarea unui cadavru descoperit. Cadavrul bărbatului fusese găsit pe 1 noiembrie 2007, într-o râpă din Moncada, de mai mulţi copii care se jucau în împrejurimi.

Trupul era mutilat, dar legiştii au stabilit că bărbatul murise cu două luni mai devreme, din cauze naturale. Familia i-a raportat dispariţia abia în anul 2019, adică 12 ani mai târziu. Rudele au fost notificate să efectueze un test genetic, care a confirmat asemănările cu trupul bărbatului găsit în 2007. Prin urmare, la sfârşitul anului trecut s-a aflat că pe român îl cheamă Ionescu Dumitru. După 13 ani, bărbatul a fost înmormântat, într-un cimitir din Valencia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: