Redactia.ro
Home » Știri » Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles! S-a dus la Palatul Buckingham să ceară ajutor: ”Father, Papa, help!”

Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles! S-a dus la Palatul Buckingham să ceară ajutor: ”Father, Papa, help!”

Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles! S-a dus la Palatul Buckingham să ceară ajutor: ”Father, Papa, help!”

Un român a devenit viral după ce a susținut online că este fiul nelegitim al Prințului Charles! Bărbatul s-a dus la Palatul Buckingham să-i ceară ”tatălui lui” ajutorul!

Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles! S-a dus la Palatul Buckingham să ceară ajutor: ”Father, Papa, help!”

Internauții s-au amuzat copios de videoclipurile filmate de un bărbat care locuiește în Marea Britanie. Acesta s-a filmat în timp ce spunea că este fiul nelegitim al Prințului Charles.

În timpul ce vizita câteva obiective turistice din Londra, bărbatul a fost și în fața Palatului Buckingham, unde a urlat că deține acte şi analize care atestă faptul că prințul Charles de Wales, moștenitorul Coroanei Britanice, a avut o idilă cu mama sa, în România, în urmă cu aproape o jumătate de secol.

”Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Și acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, urla bărbatul în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui a strâns peste 280.000 de vizualizări în 14 ore după ce a fost publicată, aproape 3.000 de reacții și peste 800 de comentarii. Mulți au luat în serios caterinca făcută de bărbat, însă au fost și alți internauți care nu au dat crezare celor spuse de acesta și l-au crezut nebun. ”Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci și teste de IQ!”, spune unul dintre cei care a văzut imaginile.

Bărbatul susține că are acte pe una din casele lui Charles

De asemenea, caterinca românului nu s-a terminat doar pe o rețea de socializare, pentru că a prins foarte bine la public povestea lui. Astfel că, bărbatul a postat și pe contul său de Tik Tok un videoclip în care susține că are acte pe una dintre casele Prințului Charles.

”Dragii mei, după cum știți am fost recunoscut de Prințul Charles ca fiind fiul lui, iar această casă a fost trecută astăzi în proprietatea mea. Deci o să fiu proprietarul acestui imobil. De aici nu se vede, dar este o vilă cu 12 camere, care necesită puține reparații. Această o sa fie reședința mea din Anglia, proprietate privată la malul mării! Vă pup și vă iubesc!”, a spus românul în videoclipul postat pe contul său de Tik Tok.

@bigtima75♬ sunet original – BIGTIMA 75

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: