Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer a murit în secția de Poliție, înainte de audieri. Era sub influența alcoolului

Un șofer a murit în secția de Poliție, înainte de audieri. Era sub influența alcoolului

Un sofer a murit la Politie

Caz uluitor în Prahova! Un șofer în vârstă de 67 de ani a murit, vineri seară, în secția de Poliție, înainte de a fi audiat de oamenii legii. Bărbatul a fost implicat mai devreme într-un accident rutier și era sub influența alcoolului.

Un șofer a murit în secția de Poliție înainte de audieri. Era sub influența alcoolului

Un şofer de 67 de ani care era sub influența băuturii, a murit vineri seară, în secția de Poliție înainte de a fi audiat. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, în Prahova, cu patru autoturisme produs pe DN 1B, a anunțat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, transmite Agerpres.

Imediat după accident, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și i s-a indentificat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat pentru prelevarea de probe biologice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Totodată, bărbatul avea și o rană la mână, pe care medicii i-au tratat-o.

Caz şocant la Prahova. Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei

După ce a fost externat, acesta a fost preluat de oamenii legii și dus la secție pentru a fi tras la răspundere, împreună cu ceilalți implicați în accident. De cum a ajuns la fața locului, șoferului i s-a făcut rău. A fost chemată o ambulanță, și deși i s-au făcut manevre de resuscitare, viața nu i-a mai putut fi salvată.

”În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Cum s-a produs accidentul

Șoferul conducea o motocicletă în seara accidentului și a intrat la un moment dat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică, colegul bărbatului decedat, pe rețelele de socializare.

S-a dechis o anchetă în acest caz pentru a se stabili cauza exactă a decesului bărbatului. I se va face o necropsie la SML Prahova. Totodată, se ia în calcul și deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: