Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr din Suceava și-a reclamat soția la poliție, după ce l-a dat afară din casă și i-a spart farfuriile preferate

Un tânăr din Suceava și-a reclamat soția la poliție, după ce l-a dat afară din casă și i-a spart farfuriile preferate

A sunat la 112 pentru a-și reclama sotia

Un caz uluitor a avut loc în Suceava! Un tânăr a sunat la 112 și și-a denunțat soția că l-a dat afară din casa mamei lui și că i-a spart farfuriile preferate. Farfuriile erau primite cadou de la tatăl său.

Un tânăr din Suceava și-a reclamat soția la poliție, după ce l-a dat afară din casă și i-a spart farfuriile preferate

Întâmplarea a avut loc marți, 1 iunie, în jurul orei 9:30, în urma unei altercații dure între cei doi soți. Tânărul care are 37 ani, locuiește într-un apartament al mamei lui, împreună cu soția sa, în vârstă de 37 de ani.

Pe data de 1 iunie, cei doi parteneri au avut o ceartă mai aprinsă, iar la un moment dat, femeia a răbufnit atât de tare, încât a ajuns să spargă lucrurile din casă, dar și un set de farfurii pe care soţul ei le primise de la tatăl său.

Tânărul, întrebat dacă dorește ordin de restricție pe numele soției

Oamenii legii au sosit de îndată la fața locului, odată ce au primit apelul. Atunci când au ajuns l-au întrebat pe tânărul tată dacă dorește ordin de restricție pe numele partenerei, dar a refuzat. În schimb, soția a spus  va depune plângere pentru că ar fi fost împinsă.

Soția s-a ales cu dosar penal

Deși nu s-a ales cu ordin de restricție, pe numele femeii a fost emis un dosar penal pentru distrugere şi violenţă în familie, notează ziardesuceava.ro.

Un suceavan a fost bătut de soție

Un alt bărbat din Suceava a sunat la poliție pentru a-și reclama soția. S-a întâmplat în luna februarie, când un bărbat a venit din străinătate și neavând explicații despre cum a cheltuit banii, soția l-a suspectat de infidelitate și l-a luat la bătaie.

După ce a sunat la poliție, soțul bătut a mers și la spital pentru a-i fi eliberat certificat medico-legal. De asemenea, oamenii legii nu au emis un ordin de protecție pentru victimă, dar soția s-a ales cu dosar penal.

„ (…) Constatându-se că nu există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecţie provizoriu şi totodată victima nu a cerut emiterea acestuia”, este precizat în comunicatul poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: