Redactia.ro
Home » Știri » Un turist a surprins momentul în care Roxana Donisan a fost atacată de rechin. Tatăl ei este devastat de modul în care fiica lui a murit: „Acolo a înhățat-o”

Un turist a surprins momentul în care Roxana Donisan a fost atacată de rechin. Tatăl ei este devastat de modul în care fiica lui a murit: „Acolo a înhățat-o”

Un turist a surprins momentul în care Roxana Donisan a fost atacată de rechin

Un turist a surprins momentul în care Roxana Donisan a fost atacată de rechin. Roxana Donisan și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de un rechin, în Marea Roșie, din Hurghada. Trupul neînsuflețit al femeii de 44 de ani va fi repatriat săptămâna viitoare.

Un turist a surprins momentul în care Roxana Donisan a fost atacată de rechin. Tatăl ei este devastat de modul în care fiica lui a murit: „Acolo a înhățat-o”

Părinții Roxanei Donisan sunt devastati de moartea fiicei lor. Și-au pierdut unicul copil într-un mod extrem de tragic. Roxana se afla de două săptămâni, în vacanță, în Egipt, când a fost atacată de un rechin în timp ce făcea scufundări. Din păcate, suceveanca nu a avut nicio șansă în fața prădătorului marin care a atacat-o. Părinții Roxanei au aflat despre incident de la televizor, dar nu au știut exact dacă este vorba despre fiica lor. Certitudinea a venit în momentul în care polițiștii au venit la ei acasă și le-au cerut datele. Tatăl femeii a declarat că un turist de pe un vapor a văzut întreaga scenă și a filmat totul. Ulterior, acesta a alertat autoritățile. Acum părintii femeii așteptată ca trupul acesteia să fie adus în România. Se pare că Roxana nu a mers în larg, ci era la doi metri de țărm.

„A ajuns până la geamandură unde apa este de maximum 2 metri. Acolo a înhățat-o rechinul. Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură (…) El a alertat autoritățile, dar nu a putut să facă nimic, doar să se uite. Nimeni de pe vapor nu a avut curaj să se arunce în apă să o salveze.Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem”, ”, a povestit tatăl victimei pentru monitorulsv.ro.

Părintii Roxanei au aflat de la televizor de moartea fiicei lor

Roxana Donisan și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Părinții ei au aflat de incident de la televizor, dar nu au crezut că este vorba despre fiica lor. Ulterior, poliția le-a bătut la ușă și și-au dat seama că s-a întâmplat ceva groaznic. Ultima oară când au vorbit cu Roxana a fost pe 28 iunie, iar pe 1 aveau să afle că unicul lor copil a fost ucis de un rechin.

„Îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemie a făcut filmări cu delfini, scufundări. Azi (nr luni) trebuia să se întoarcă. Joi am vorbit ultima oară cu ea, iar ultimul mesaj scrisa a fost pe 28 iunie, la ora 14.44…(…)Am aflat duminică de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are în jur de 40 de ani.A venit apoi poliţia să ne ia date personale şi să ne înştiinţeze că va lua cu noi legătura consulul din Egipt. Am realizat atunci că era vorba de fata noastră”, a mai spus tatăl Roxanei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: