Redactia.ro
Home » Monden » Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a visat moartea lui Florin Condurățeanu. Cum s-a întâmplat, mai exact

Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a visat moartea lui Florin Condurățeanu. Cum s-a întâmplat, mai exact

Lidia, fiica cea mare a regretatului politician, Corneliu Vadim Tudor, a dezvăluit că sora sa, Jeni, a visat moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Cum s-a întâmplat, mai exact, acest lucru?

Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a visat moartea lui Florin Condurățeanu. Cum s-a întâmplat, mai exact

La o lună de la plecarea din această lume a jurnalistului Florin Condurățeanu, noi detalii ies la iveală. Fiica cea mare a lui Vadim Tudor, Lidia, a dezvăluit că sora ei mai mică, Jeni, a visat moartea omului de televiziune. Mai exact, tatăl lor decedat i-a apărut în vis și i-a spus să se trezească, deoarece ” a murit cineva”. În acel moment, Jeni a urmat îndemnul părintelui și a aflat vestea de la sora sa.

”În seara în care a murit Nea Țuțu eram toate acasă și eu știu că coborâsem și mama m-a strigat să-mi spună că a murit nea Țuțu. Jeni ațipise între timp și am intrat la ea să-i spun și ei și tocmai ce se trezise și mi-a zis știam și mi-a zis că acum când dormeam l-am visat pe tata că eram împreună la o masă și mi-a zis trezește-te că a murit cineva”, a spus fiica lui Vadim Tudor.

FOTO. Cum arată acum fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor! Jeni  pozează numai în ipostaze incendiare - Tacataca.ro

Foto: Corneliu Vadim Tudor și fiicele lui

Florin Condurățeanu și Corneliu Vadim Tudor, buni prieteni

Lidia a mai mărturisit că Florin Condurățeanu și Corneliu Vadim Tudor erau buni prieteni și vorbeau, adesea, la telefon.

”Erau prieteni, vorbeau foarte mult la telefon, mai ales când se întâleanu, erau foarte asemănători, împărtășeau amândoi patriotismul ăsta și mi se pare mie că și semănau foarte mult și mai ales prin prisma emisiunilor pe care le făcea Nea Țuțu, îl mai suna tata și îl mai întreba”, a mai spus fiica lui Vadim Tudor la Antena Stars.

Florin Condurățeanu sau ”Nea Țuțu” cum i se mai spunea, a decedat pe 28 iunie în urma unui stop cardio-respirator. Jurnalistul avea 71 de ani și apărea adesea la TV, comentând subiectele importante ale zilei. A avut și câteva emisiuni, despre sănătate, precum ”Sănătate curată”.

Onconovical - Sanatate curata cu Florin Condurateanu - Partea 1 - YouTube

De-a lungul vieții sale, Florin Condurățeanu a purtat și un regret în suflet: moartea părinților. „La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, povestea Condurăţeanu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: