Redactia.ro
Home » Știri » Una dintre prințesele lumii trăiește în condiții șocante. Cum este posibil

Una dintre prințesele lumii trăiește în condiții șocante. Cum este posibil

GALERIE FOTO (6) Una dintre prințesele lumii trăiește într-o casă fără baie

Cu toate că se zice că prințesele trăiesc într-un lux de neimaginat, se pare că există și excepții. Este vorba despre fosta soție a regelui Thailandei, care a fost condamnată la o viață austeră, izolată de lume. Srirasmi Suwadee trăiește într-o condiție șocantă, după ce a divorțat de soțul ei în 2014.

Una dintre prințesele lumii trăiește într-o casă fără baie. Cum este posibil

Potrivit cotidianului german Bild am Sonntag, viața privată a regelui Thailandei, Maha al X-lea, pe numele sau Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun. Acesta se află la conducerea statului asiatic din anul 2016. Monarhul în vârstă de 68 de ani a avut parte de o viață zbuciumată, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Acesta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu cea de-a treia sa soție, Srirasmi Suwadee, de care a divorțat de 14 ani, după o căsătorie de 13 ani și cu care are un copil. Aceasta a fost izgonită de la curtea regală thailandeză după ce câțiva apropiați și rude ale sale au fost implicate într-un scandal de corupție. Srirasmi Suwadee a rămas fără familie și fără viața de lux pe care o ducea alături de regele Thailandei.

Din momentul în care a plecat de la casa regală, viața Srirasmi a devenit un adevărat coșmar. Mama și tatăl său au fost condamnați la închisoare, iar pe fiul său cu regele Thailandei nu are voie să-l vadă, însuși ea fiind condamnată la un fel de detenție pe viață, într-o locuință izolată din sudul țării. Locul unde aceasta locuiește, este unul sărăcăcios, o casă dărăpănată cu multe fisuri și cu o sursă de alimentare electrică neregulată. De asemenea, conform sursei citate, fosta soție a lui Maha al X-lea nu are baie normală, în locul acesteia fiind montată o toaletă improvizată, cu deschiderea în podea.

Povestea celui mai iubit rege din lume

În urmă cu patru ani, regele Thailandeze, Bhumibol a murit, iar populația și-a plâns conducătorul. Legile Thailandeze prevăd pedepsse de 15 ani de închisoare pentru jignirile aduse familiei regale, dar marea majoritate a thailandezilor susțin că nu au cunoscut un alt conducător. Astfel, sute de mii de oameni s-au strâns în 2016 pe străzi pentru a plânge și pentru a-l onora. Povestea de viață al regelui Thailandezei are o poveste impresionantă. Bhumibol a fost născut în Statele Unite ale Americii și încoronat la numai 18 ani, fiind un anti-comunist convins și considerat un repel moral al societății thailandeze.

Prințul moștenitor, Maha Vajiralongkorn are o reputație de playboy și pasionat de jocuri de noroc ar putea aduce prejudicii monarhiei thailandeze. Acesta a fost căsătorit de trei ori, ultima căsnicie fiind cu Srirasmi Koet, care s-a încheiat în 2014. În toiul loviturii militare din 2014, acesta a fost surprins în timp ce sărbătoarea onoarea cățelului său, Foo Foo, în Palatul Regal. De asemenea, fosta prințesă apărea în imagini dezbrăcată în timp ce îi dădea prăjturi cățelului. Mai mult, fostul ambasador al SUA a declarat că prințesa i-a spus că Foo Foo fusese numit șef al Forțelor Aeriene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: