Redactia.ro
Home » Sport » Rafael Nadal rămâne “Regele Zgurii”

Rafael Nadal rămâne “Regele Zgurii”

roland garros, Rafael Nadal, titlu

Rafa Nadal a câștigat trofeul la Roland Garros și l-a egalat pe Federer la numprul de titluri de Grand Slam, 20. Spaniolul l-a învins în finală pe Djokovic 6-0, 6-2, 7-5.

Spaniolul a luat al 13-lea trofeu la Roland Garros și rămâne clar “Regele Zgurii”. Nadal s-a impus în fața liderului mondial într-un meci aproape fără greșală. A fost de asemenea și victoria cu numărul 100 a ibericului la turneul de la Paris.

„A fost un an extrem de dificil. Victoria de aici înseamnă totul pentru mine – sincer, nu m-am gândit să ajung la titlul cu numărul 20, să-l egalez pe Roger. Pentru mine, e doar o victorie la Roland Garros. Aici am petrecut cele mai frumoase momente din carieră, nu există vreun dubiu. Aici sunt mă simt inspirat, este o adevărată poveste de dragoste cu acest turneu și cu acest oraș, o poveste de neuitat. Vreau să transmit un mesaj tuturor: trecem prin cele mai teribile momente odată cu această pandemie. Dar trebuie să luptăm și să învingem, a spus Nadal după triumful de la Roland Garros.

Reacția lui Novak Djokovic, după înfrângere

Este pentru prima dacă când liderul mondial a pierdut un set la 0 într-o finală de Grand Slam. Până acum a jucat 27 de finale.

”Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să te pui cu Regele zgurei! Nu sunt mulțumit de jocul meu, dar Rafa m-a surclasat!,” a declarat sârbul după meci.

Liderul mondial mai pierduse de două ori până acul în fața lui Nadal la Roland Garros. Spaniolul a stabilit și un nou record după această finală. Are 4 turnee de Grand Slam în palmares fără să piardă niciun set.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: