Redactia.ro
Home » Monden » Unde pleacă Mădălin Ionescu după ce și-a dat demisia? Prezentatorul și Cristina Șișcanu nu mai lucrează pentru aceeași televiziune

Unde pleacă Mădălin Ionescu după ce și-a dat demisia? Prezentatorul și Cristina Șișcanu nu mai lucrează pentru aceeași televiziune

Mădălin Ionescu, un nume binecunoscut în lumea televiziunii din România, a luat o decizie surprinzătoare la începutul anului 2024, anunțându-și demisia de la Metropola TV. Această veste a stârnit curiozitatea fanilor săi, care au dorit să afle mai multe detalii despre planurile viitoare ale prezentatorului, dar și despre ceea ce se va întâmpla cu soția sa, Cristina Șișcanu, care este angajată la aceeași televiziune. Iată detaliile!

Unde pleacă Mădălin Ionescu după ce și-a dat demisia

După ani de activitate la Metropola TV, Mădălin Ionescu a ales să răspundă unor întrebări din partea publicului în mediul online, dezvăluind că intenționează să se concentreze pe dezvoltarea mai multor proiecte online în acest an. Cu toate că mulți își doreau să-l revadă pe micul ecran în emisiunea sa „Istoria Umanității,” Mădălin Ionescu a surprins cu răspunsul său! Acesta a explicat că emisiunea, creația sa, va fi probabil transformată într-un proiect independent, online. Cu pasiunea sa pentru istorie și cunoașterea, fanii pot aștepta cu nerăbdare aceste noi aventuri pe internet.

„Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online. Pentru TV, îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta, să pot face lucruri deosebite.

Practic, „Istoria Umanității”, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil se va transforma într-un proiect independent, online”, a spus Mădălin Ionescu.

Prezentatorul și Cristina Șișcanu nu mai lucrează pentru aceeași televiziune

În ceea ce privește Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, aceasta a luat o decizie diferită. Cristina rămâne în continuare angajată la Metropola TV și se pregătește pentru lansarea unui nou sezon al emisiunii sale de succes, „După faptă și răsplată.” Publicul se poate aștepta la mai multă distracție și informații interesante de la talentata prezentatoare.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune, dar Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. O puteți vedea începând din jurul datei de 20 ianuarie, sâmbăta și duminica, așa cum a obișnuit publicul, cu un proiect care chiar are succes, „După faptă și răsplată”. Eu voi reveni în curând în fața voastră cu proiectele personale, în online.”

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: