Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE Ludovic Orban, suspect de Covid-19. A aflat rezultatul testului

UPDATE Ludovic Orban, suspect de Covid-19. A aflat rezultatul testului

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat negativ pentru coronavirus, după ce a participat la o emisiune televizată alături de o persoană confirmată pozitiv. Prin urmare, și-a suspendat activitatea de luni. Cu toate acestea, Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie de unde își va exercita atribuțiile funcției de prim-ministru și își va desfășura activitatea fără interacțiune fizică cu alte persoane.

Orban, testat negativ pentru Covid-19

Premierul Ludovic Orban nu are coronavirus. Testul i-a ieșit negativ după ce a  participat la o emisiune, în care realizatorul a fost confirmat pozitiv. Potrivit Adevărul, este vorba despre emisiunea ”Dosar de Politician” de la B1 Tv, moderată de Silviu Mănăstire, acesta primind rezultatul pozitiv, duminică. După aflarea acestei vești, Orban s-a testat la rândul său și s-a plasat în autoizolare. El nu prezintă simptome în momentul de față, informează Guvernul, printr-un comunicat.

”Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, precizează Executivul.

A doua oară când Orban a fost suspectat de Covid-19

Este a doua oară când premierul Ludovic Orban a fost suspectat de coronavirus și se plasează în autoizolare. Prima oară, a fost din cauză că liberalul Vergil Chițac a fost confirmat cu Covid, în luna martie. Atunci Ludovic Orban a primit rezultatul negativ.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: