Redactia.ro
Home » Știri » Va candida sau nu Nicușor Dan pentru funcția de președinte? Răspunsul primarului general

Va candida sau nu Nicușor Dan pentru funcția de președinte? Răspunsul primarului general

Va candida sau nu Nicușor Dan pentru funcția de președinte? Răspunsul primarului general

Nicușor Dan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor. Vrea politicianul să candideze la alegerile prezidențiale sau nu? 

Va candida sau nu Nicușor Dan pentru funcția de președinte

Nicuşor Dan vizează obţinerea unui nou mandat de primar general al municipiului Bucureşti, el subliniind că nu îşi pune problema unei candidaturi la alegerile prezidenţiale viitoare.

”Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi”, a explicat Nicușor Dan.

De asemenea, întrebat în cadrul unei emisiuni dacă va candida la alegerile prezidenţiale din anul 2024, Nicuşor Dan a răspuns foarte direct, ca și cum abia aștepta această întrebare!

”Sunt aşa de multe restanţe pe care Bucureştiul le are şi aşa de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta, că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, desigur, da! Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi, din momentul în care ai luat decizia, până ai scris studiul de fezabilitate, până ai obţinut finanţarea, până ai scris proiectul tehnic, până îl implementezi cu adevărat şi patru ani e foarte puţin, cu atât mai mult în cazul nostru, eu am, de fapt un mandat de 3 ani şi 7 luni”, a afirmat Nicuşor Dan la Prima Tv.

Nicușor Dan a evitat să spună ce planuri are pentru viitorul său politic

Nicușor Dan a evitat însă să precizeze care sunt planurile pe care le are în ceea ce priveşte viitorul său politic. El a precizat că preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu i-a cerut să devină membru de partid.

”PNL-ul este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureştiului, PNL-ul, împreună cu USR-PLUS face majoritatea în Consiliul General, aşa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureştiului. (…) Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă”, a declarat Nicuşor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: