Redactia.ro
Home » Știri » Incredibil! Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. Cum a fost posibil

Incredibil! Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. Cum a fost posibil

GALERIE FOTO (2) Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf

Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. Vaccinul apărut împotriva coronavirusului face vâlvă în întreaga lume, iar unii oameni sunt sceptici în privința acestuia. Ei bine, de sărbători românii au vrut să uite măcar pentru câteva momente de pandemia de coronavirus sau, de ce nu, să facă glume pe seama noului virus. O vasluiancă a înfățișat lupta împotriva coronavirusului într-o salată de boeuf.

Incredibil! Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. Cum a fost posibil

Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. De sărbătorile de iarnă, oamenii au făcut haz de necaz în plină pandemie de coronavirus. E adevărat când se spune că românii sunt inventivi! Vaccinul anti-COVID19 a apărut în salata de boeuf. Bărlădenii au știut să se distreze și să sfideze cum știu eu mai bine, pandemia de coronavirus. Când vine vorba de păstrarea tradițiilor, fiecare persoană este inventivă. Faptul că și în plină pandemie de coronavirus, tradiții s-au păstrat și românii au încercat pe cât posibil să nu se abată de la restricțiile impuse de autorități, ne arată că ne mândrim cu patria noastră.

La Bârlad, o gospodină a decis să introducă vaccinul anti-coronavirus în salata boeuf. Mai exact, aceasta a ornat gustarea cu forma vaccinului, iar la capătul acului are o formă de cap, care nu pare tocmai în regulă. Această imagine reprezintă tema anului 2021, și anume, lupta oamenilor împotriva noului coronavirus.

Vaccinul anti-covid in salata boeuf

Ce au făcut românii în noaptea de Revelion

Românii au intrat cu mai multă voie bună în noul an 2021, doar că sfârșitul de an a fost unul unic și special. Cei mai mulți dintre români au petrecut acasă, fără să participe la petrecei grandioase. În noaptea dintre ani a fost liniște și ploaie în Centrul vechi din Capitală. Înainte, această zonă era punctul zero al distrației, iar mii de oameni cântau, dansau și priveau încăntători spre noul an. 2020 a dat peste cap viețile tuturor oamenilor și cu siguranța acesta nu va fi uitat. Cu o oră înainte de miezul nopții, circulația pe străzile din țară era complet interzisă. Orașele au fost goale, iar liniștea a umbrit fiecare colț al țării.

Liniștea nu a fost prezentă doar în București, ci și în toată țara în noaptea de Revelion. În centrul Timișoarei, în anii trecuți, mii de persoane se distrau ascultându-i pe artiștii lor preferați. Anul acesta, cei care nu au vrut să fie singuri în case au ieșit pe balcon, în fața blocurilor sau caselor. Fără spectacole și fără foc de artificii în Piața Mare, așa a trecut Revelionul pentru sibieni. Mulți dintre ei și-au urat la mulți ani de la geam.

La Craiova, ceața a acoperit întreg orașul, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe aceștia să petreacă. Artificiile au fost cele care au lumina și îmbucurat orașul. Din cauza restricțiile, primăriile nu au organizat petreceri în centrul orașelor, așa cum eram obișnuiți în fiecare an. La Deva, de artificiile de la miezul nopții s-au ocupat locuitorii orașului. În Constanța, la miezul nopții au strălucit artificii în toate colțurile orașului, lansate din grădini și din fața blocurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: