Redactia.ro
Home » Sport » Valentin Mihăilă, hattrick! România U21 – Finlanda U21 4-1

Valentin Mihăilă, hattrick! România U21 – Finlanda U21 4-1

Valentin Mihăilă, hattrick

Valentin Mihăilă, hattrick. Jucătorul Craiovei a fost omul meciului după ce a marcat 3 goluri și a contribuit și la autogolul lui Hyvarinen.

Finlandezii au deschis scorul în primele minute prin Kairinen. În minutul 9, Mihăilă a egalat, pentru ca 6 minute mai târziu să reușească dubla. În minutul 42 puștiul de 19 ani a mai înscris odată, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. În prelungirile primei reprize Mihăilă a marcat a treia oară.

”Sincer, mă mulțumeam și cu 1-0 în seara aceasta. Am luat gol destul de repede, în minutul 3, dar e bine că am revenit și că am marcat mai multe goluri. Ne așteaptă acum un meci foarte greu în deplasare cu Irlanda de Nord. E clar că datele problemei, mai ales ce s-a întâmplat în repriza a doua, se vor repeta și în Irlanda de Nord. Chiar dacă va fi aceeași ploaie măruntă, să sperăm că nu vom avea parte și de acest vânt, care ne-a pus mari probleme”, a declarat Mirel Rădoi, la Pro X.

România U21 are 9 puncte și a urcat pe locul 2 în grupa 8 de calificare la Euro.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă!

Silviu Lung a declarat că în acest moment ar exista o ofertă de 5 milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani. Un club din Europa vrea să-l transfere cât mai repede pe internaționalul român.

”Un club important din Europa e gata să ofere minimum 5 milioane de euro pe Mihăilă. Iar oferta poate merge până la 7 milioane de euro. Dar, așa cum îl știu pe Mihai Rotaru, el nu-i va da drumul! Cel puțin până la vară nu va pleca sigur”, a spus Silviu Bogdan, citat de Oltenia TV.
„Nu se pot fura jucătorii, nu sunt în buzunar jucătorii. Dacă are bani să-i cumpere, fără probleme. Avem destui care îl pot depăși pe Alex Mitriță ca preț de transfer”, a spus managerul oltenilor, Victor Pițurcă.

Citește și: Dudu Georgescu, fotbalistul cu două Ghete de Aur, stabilit în Canada

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini