Redactia.ro
Home » Monden » Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării: ”Îmi spunea că sunt o incultă”

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării: ”Îmi spunea că sunt o incultă”

GALERIE FOTO (3) Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați! Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” trece acum printr-o perioadă dezamăgire cumplită. 

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării

Valerie Lungu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vloggerițe din România. Aceasta s-a remarcat după ce a concurat la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, iar de atuncii fanii sunt atenți la orice lucru care se întâmplă în viața ei. În ultima perioadă, blondina a avut parte de o dezamăgire cumplită, atunci când s-a despărțit de iubitul ei.

Valerie Lungu și fostul ei iubit păreau cel mai solid cuplu, asta datorită postărilor de pe rețelele de socializare. Povestea lor de iubire nu a durat mai mult de 7 luni, timp în care vedeta și-a dat seama că bărbatul pe care îl vedea alături de ea toată viața a folosit-o. Cei doi s-au despărțit prin avocați, chiar dacă nu au fost căsătoriți.

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării

Dacă atunci Valerie Lungu a ascuns foarte bine suferința, acum nu a mai putut. Blondina a povestit pentru comunitatea ei de ce s-a despărțit de cel pe care îl iubea. Potrivit declarațiilor acesteia, ultimele luni din relație au fost pavate cu jigniri, reproșuri și minciuni, iar acum, cei doi au apelat chiar și la avocați.

”Eu nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoană cu care am fost într-o relație, din anumite motive și anume că am primit o notificare de la avocatul lui. Am fost atât de mult jignită, insultată și așa mai departe… Am mers și eu la avocat, am făcut și eu o notificare drăguță”, a spus vloggerița pe Youtube.

Care este motivul care a dus la ruptura dintre cei doi

Valerie Lungu povestea în urmă cu două luni despre depresia de care suferă, însă nimeni nu și-a dat seama că aceasta venea din cauza unor gesturi făcute de fostul ei iubit. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a mărturisit că muncea în fiecare zi ore bune și apoi se ocupa de casă, gătea, făcea curățenie, se asigura că totul este perfect pentru atunci când fostul ei iubit ajungea acasă și, de fapt, primea din partea lui numai reproșuri și cuvinte grele.

Valerie Lungu și iubitul ei s-au despărțit prin avocați. Care este motivul separării

Mai mult decât atât, Valerie Lungu a dat de înțeles pe Youtube că au fost nopți la rând în care fostul ei iubit asculta manele până dimineața și că, deși ea nu este adepta acestui gen, tot ea era numită incultă.

”Relația noastră a fost afectată de viciile pe care le avea el. Mi se pare amuzant atunci când un om îmi dă un astfel de act și cumva îmi spune că nu am voie să îi pronunț numele, după ce l-am promovat, după ce l-am ajutat și după ce l-am scos, practic, în lume”, a adăugat Valerie Lungu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: