Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie s-a apărat cu o explicaţie super-amuzantă când a fost atacat că pretinde o sumă prea mare ca să cânte la evenimente

Vali Vijelie s-a apărat cu o explicaţie super-amuzantă când a fost atacat că pretinde o sumă prea mare ca să cânte la evenimente

vali vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cele mai mari nume din industria muzicii de petrecere. Manelistul reprezintă o prezenţă de lux la orice eveniment privat. Atât prin prisma show-ului, dar şi datorită tarifului pe care-l pretinde.

Celebrul manelist cere o sumă uriașă pentru evenimentele unde este invitat, indiferent că este vorba de nuntă sau alt gen de petrecere.

Vali Vijelie cere 4.000 de euro pe oră

Omul de divertisment solicită organizatorilor sume exorbitante, aceștia fiind pregătiți să scoată din buzunar între 3.500 și 4.000 de euro. Desigur, aici nu vorbim şi de numeroase dedicații din partea invitațiilor și adună cel puțin câteva sute de euro. Nu este de mirare că Vali Vijelie se mândrește cu o avere impresionantă strânsă de-a lungul anilor datorită cântărilor la care a luat parte.

Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”, a afirmat Vali Vijelie pentru WOWbiz.ro.

Cântăreţul a adăugat că le-a cântat politicienilor pe bani grei, sumele fiind investite pentru viitor. Pe lângă muzică, cântărețul are afaceri în domeniul imobiliar, precizând că nu știe cu exactitate numărul blocurilor pe care le-a ridicat.

Banul este făcut să circule, nu trebuie să plângi după el. E cel mai rece lucru din lume, nu trebuie să-l iubești. Trebuie să știi să-l folosești”, a declarat Vali Vijelie în urmă cu ceva timp.

Florin Salam produce 20.000 euro într-o noapte

Dar banii câştigaţi de Vali Vijelie tot nu se apropie de sumele încasate de Florin Salam. Acesta din urmă ar face și el o sumă uriașă de bani doar dintr-o noapte de cântat. Acesta ar ajunge să câștige 20.000 de euro într-o singură noapte. Să nu uităm că artiștii de manele câștigă mulți bani și din dedicațiile invitaților de la nunți.

Culiță Sterp și Vlăduța Lupău au devenit foarte cunoscuți în ultimii ani în lumea muzicii de petrecere, iar acest lucru se datorează proiectelor de succes care le-au avut de-a lungul timpului. Prezența lor în mediul online și pe Youtube a fost foarte vizibilă, astfel că, mulți oamenii și-i doresc acum la nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: