Redactia.ro
Home » Monden » Varu Sandel și soția lui împlinesc 25 de ani de la căsătorie! Mesajul emoționant postat de artist

Varu Sandel și soția lui împlinesc 25 de ani de la căsătorie! Mesajul emoționant postat de artist

Varu Sandel și soția lui împlinesc 25 de ani de la căsătorie! Mesajul emoționant postat de artist

Varu Sandel, pe numele său real Alexandru Pop, are o relație de 25 ani cu femeia care i-a cucerit inima și i-a adus liniștea în suflet. Cei doi au aniversat astăzi nunta de argint, iar artistul i-a transmis un mesaj emoționat. 

Varu Sandel și soția lui împlinesc 25 de ani de la căsătorie! Mesajul emoționant postat de artist

Varu Sandel este unul dintre cei mai cunoscuți actori și oameni din televiziune, însă puțini știu povestea de iubire dintre el și soția lui. Acesta a focut-o publică în 2014, iar oamenii au fost impresionați de relația dintre cei doi.

Aceștia au trecut prin bune și rele împreună, însă au făcut doi copii frumoși, la fel ca povestea lor de dragoste. Originar din Salaj, crescut prin Cluj și alte colțuri ale țării, Varu Sandel și-a cunoscut soția în anul doi de facultate, când a luat drumul Bucureștiului și viața în propriile mâini.

”Eu veneam din Ardeal, unde oamenii aleargă doar când plouă. Noroc cu Maria, soția mea, pe care am cunoscut-o în al doilea an de facultate. Întâlnirea cu ea mi-a schimbat destinul. Nu știu cum aș fi rezistat fără ajutorul ei. Ne-am cunoscut întâmplător, ea venind cu sora ei în vizită la colegul meu de apartament”, își amintește artistul.

Acum, după 25 de ani de căsătorie, artistul i-a făcut una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste, mai ales că în aceeași zi este și aniversarea soției sale.

”Acu 25 de ani ai fost de acord să-mi fii alături pentru toată viața. Pentru -argintul – din toată această perioadă ,îți mulțumesc. Iar pentru că tot astazi e ziua ta, îți spun din suflet ”la multi ani” și-ți mai spun ”te iubesc “”, a scris Varu Sandel pe pagina sa de Facebook.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere

Potrivit declarațiilor lui Varu Sandel, între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Povestea lor de dragoste datează de atunci, iar iubirea și respectul au ținut-o intactă până în aceste zile.

”Treptat a început să mă îndrăgostească și, într-un final, a ajuns să mă iubească. A fost o poveste de dragoste frumoasă între noi. Mi-au plăcut rafinamentul și finețea ei, pentru că are o educație aleasă. Mulți ne spuneau că nu ne potrivim, ea viitor medic, eu actor”, mai spune Varu’ Sandel.

La fel de impresionată a fost și Maria, care l-a văzut pe artist ca pe bărbatul visurilor ei. ”Eu visam de mică să mă căsătoresc cu un baiat în uniformă, iar Sandu avea în cameră un costum de amiral. Am crezut ca e de la Poliție și am zis ca mi-am gășit băiatul mult visat”, a spus Maria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: