Redactia.ro
Home » Știri » Vasile, băiatul găsit mort într-un lac din Buzău, va fi condus mâine pe ultimul drum

Vasile, băiatul găsit mort într-un lac din Buzău, va fi condus mâine pe ultimul drum

GALERIE FOTO (7) Vasile, băiatul găsit mort într-un lac din Buzău, va fi condus mâine pe ultimul drum

Vasile, băiatul găsit mort într-un lac din Buzău, va fi condus mâine pe ultimul drum. Prietenii lui Vasile Burtea, s-au strâns pentru ai aduce flori și pentru ai aprinde lumânări sub podul în care tânărul de 18 ani a fost găsit mort

Vasile, băiatul găsit mort într-un lac din Buzău, va fi condus mâine pe ultimul drum

Povestea tristă a lui Vasile Burtea a devenit cunoscută, din păcate, abia după ce corpul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-un lac din Buzău. Triști și supărați, prietenii lui Vasile și-au plâns prietenul și s-au rugat pentru liniștea sufletului lui. Acestora le este greu să creadă că băiatul și-a pus capăt zilelor, pentru că îl vedeau mereu vesel.

Însă, timp de trei săptămâni, niciun prieten nu i-a remarcat lipsa până nu s-a aflat de moartea lui, deși urma să se întâlnească cu foștii coelgi de școală.

Duminică, Vasile Burtea a fost găsit mort în lacul din Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate.

Vasile Burtea va fi înmormântat mâine

Potrivit autorităților, trupul nu prezenta urme de violență. Vasile și fratele său au fost părăsiți de mici de părinții lor și dati în plasament unei familii din Buzău. Acesta a stat până la vârsta de 14 ani, când a intrat la profesionala Colegiului Agricol din oraș. Apoi, după ce a împlinit vârsta de 18 ani, Vasile a fost nevoit să plece.

” Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani și finalizarea cursurilor școlii profesionale, tânărul a solicitat în data de 12 iulie 2019 încetarea măsurii de protecție specială. Solicitarea sa a fost înaintată instanșei, care a dispus încetarea măsurii în data de 12 septembrie 2019.

Atât înainte de părăsirea apartamentului, cât și după, pentru tânăr au fost identificate mai multe locuri de muncă și oportunități de formar eprofesională, pe care tânărul nu le-a acceptat. Acesta voia să plece din țară”, a anunțat DGASPC Buzău.

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut mai mulți jurnaliști, în stradă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: