Redactia.ro
Home » Știri » Vecinii lui Gheorghe Dincă fac declarații despre soția lui. Uimitor!

Vecinii lui Gheorghe Dincă fac declarații despre soția lui. Uimitor!

Vecinii lui Gheorghe Dincă

Vecinii lui Gheorghe Dincă fac declarații despre soția lui. După mai bine de opt luni de la dispariția Luizei Melencu, ”Cazul Caracal” e încă nerezolvat.

Anul 2019 a trecut, iar procurorii nu au reușit să dezlege misterul. Până și FBI-ul a fost implicat și fetele încă nu au fost găsite. În cazul Luizei Melencu, mama fetei a citit raportul FBI în care scria că nu s-au depistat urme de ADN ale fetei sale pe rămășițele găsite. Totodată, în raport scria că familia lui Gheorghe Dincă trebuie să fie absolvită de orice vină.

Mama Luizei nu a rămas indiferentă și a reacționat:

„Ceea ce am văzut mi se pare revoltător. Sperăm că acești procurori care au instrumentat cazul să-și facă datoria”, a reacționat Monica Melencu.

Deși ”Monstrul din Caracal” a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, familiile sunt convinse că adolescentele sunt încă în viață și au fost scoase din țară pentru prostituție.

Vecinii lui Gheorghe Dincă fac declarații despre soția lui

Vecinii lui Gheorghe Dincă nu s-au abținut și au povestit cum au văzut-o pe soția sa că a făcut curățenie în toată casa, la scurt timp după dispariția Luizei. Anchetatorii nu bagă în seamă nicio iotă din ceea ce spun vecinii. Părinții Luizei Melencu au spus că ei nu vor avea tihnă până când nu vor afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica lor.

Întrebată despre cum a fost seara de Revelion pentru familia Melencu, mama Luizei a răspuns:

„A fost un an foarte greu, seara trecută a fost foarte greu. Revelionul trecut era o veselie, dar anul ăsta a fost…, a fost seara foarte grea”, a putut rosti mama Luizei Melencu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: