Redactia.ro
Home » Monden » Vedetele care s-au operat la stomac să arate mai bine, dar au mai pus câteva kilograme

Vedetele care s-au operat la stomac să arate mai bine, dar au mai pus câteva kilograme

Multe vedete din România au trecut prin cabinetul medicului pentru a se opera la stomac, din cauză că aveau prea multe kilograme. Au obținut în urma intervențiilor un corp de invidiat. Dar…Cum nu s-au întreținut corespunzător, acestea s-au îngrășat la loc. 

Vedete  care s-au operat, dar s-au îngrășat

Și-au dorit să arate mai bine și au trecut prin cabinetul medicului pentru a se opera la stomac. Multe vedete din țară au trecut printr-o astfel de situație. După ce au obținut forme de invidiat, s-au îngrășat după o perioadă, informează click.ro. Iată un top trei al lor.

Kilogramele Ralucă Bădulescu în prezent

Raluca Bădulescu, în vârstă de 46 de ani s-a operat cu mulți ani în urmă, pentru că avea o greutate foarte mare, mai exact 125 de kilograme. Dorindu-și să arate mai bine, a făcut o operație de micșorare a stomacului. În urma acestei intervenţii, se îndepărtează 80% din stomac, iar procesul slăbirii este natural. A ajuns, așadar, de la 125 de kg, la 55 de kilograme.

”Mănânc de toate, dar câte puţin, inclusiv şaorma şi brânzeturi. Înainte aveam ficatul înecat în grăsime, acum sunt bine cu sănătatea”, a spus atunci Raluca.

Doar că, nu a reușit să-și păstreze cele 55 de kilograme mult timp. Acum are puțin peste 60 de kilograme.

”De la 125 kg, cât aveam înainte de operaţie, pe care am făcut-o în urmă cu 7 ani şi jumătate, ajunsesem la 52 de kilograme. Acum am puţin peste 60 kg, însă cu dietă şi cu puţină mişcare voi reuşi să ajung din nou la kilogramele pe care le consider ideale pentru mine”, a spus Raluca pentru Click.ro.

Kilogramele lui Teo Trandafir

Și îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir a dus o luptă cu kilogramele mulți ani. Vedeta de la Kanal D a ajuns la 60 kg, de la 123 kg, în doar câteva luni. Ea a luat decizia radicală de schimbare a fizicului în anului 2013.

”Mănânc pufuleţi când mi se face foame, biscuiţi, iar la prânz o ciorbă la bufet!”, a spus vedeta, la vremea respectivă. Doar că, odată cu pandemia, a mai trişat cu mesele şi se vede cu ochiul liber că nu mai cântăreşte 60 kg. Totuși, are grijă să poarte rochii care îi ascund kilogramele acumulate.

Kilogramele Ozanei Barabancea

Jurata X Factor avea la fel foarte multe kilograme. Însă, după ce în urmă cu trei ani a decis să facă o operație de micșorare a stomacului a ajuns și ea la o formă de invidiat. Acum însă, a mai acumulat câteva kilograme.

”Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină şi finuţă! De la 128 kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o fineţe de femeie”, a spus cântăreaţa atunci.  După ce în iunie 2017 şi-a micşorat stomacul, Ozana Barabancea a ajuns să dea jos circa 60 de kilograme. Acum, Ozana a ajuns la 68. ”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei”, spunea artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: