Redactia.ro
Home » Monden » Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică! Ce a postat pe Instagram

Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică! Ce a postat pe Instagram

GALERIE FOTO (5) Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică!

Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică! Vulpița a dispărut din lumina reflectoarelor, dar își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, postând tot mai des pe rețelele de socializare. Veronica Stegaru se pregătește să devină mămică din nou, după ce la sfârșitul anului 2020 a anunțat că va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică! Ce a postat pe Instagram

Veronica Stegaru se pregătește să devină din nou mămică! Veronica și Viorel Stegaru nu mai au nevoie de nicio prezentare. Se știe că cei doi au apărut în emisiunea Acces Direct cu un caz care s-a dovedit a fi fals. Pentru cei doi a urmat o perioadă plină de celebritate care i-au bucurat pe aceștia. Mai mult, Veronica și Viorel Stegaru au reușit să devină numărul 1 în trending pe Youtube. Așadar, în București, Vulpița și soțul ei au avut parte de o experiență unică, dar așa cum orice început are și un sfârșit, aceștia s-au întors în comuna Blăgești, din județul Vaslui pentru a-și crește fetița, de numai doi. Ei bine, veștile din partea celor doi au venit la scurt timp, când Viorel a anunțat că soția sa este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Cu toate că nu mai apar la televizor, Vulpița și Viorel sunt activit pe rețelele de socializare. Recent, Veronica a postat o fotografie pe contul său de Instagram, în timp ce se afla un soțul la filmarea unui videoclip. Se pare că amintirile au năpădit-o pe Vulpița, fiindu-i probabil dor de perioada în care era o „vedetă” și nu făcea nimic.

Postarea Vulpitei

Veronica se pregătește să aducă pe lume un băiat

La sfârșitul anului trecut, Viorel Stegaru a intrat în direct în emisiunea prezentată de Mirela Vaida și a anunțat că soția sa este însărcinată. Evident, au urmat câteva episoade lacrimogene, în care Vulpița a fost acuzată de soacra sa de infidelitate. Ulterior, Vulpița a declarat că bebelușul este al soțului său. Acum, cei doi se pregătesc de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, care de această dată este băiețel. Momentan nu s-au hotărât ce nume îi vor pune, dar Veronica și Viorel sunt bucuroși ca niciodată. ”Suntem acasa la Blagesti. Noi așa am gândit sa ne întoarcem acasa. Va pupam pe toți și îmi e dor de voi❤️”, a scris Veronica în urmă cu ceva timp pe Instagram.

Veronica și Viorel au încercat să-și găsească un loc de muncă în Capitală, pentru a le oferi celor doi copii ai lor un trai decent, dar și pentru a o lua pe fiica lor, Maria din casa părinților lui Viorel. În cele 8 luni de celebritate, Vulpița și-a lăsat fetița în grija soacrei, fiind dispusă, laun moment dat, să renunțe la fiica sa. După mai multe certuri și împăcări, Veronica și Viorel au recunoscut că nu pot trăi unul fără celălalt, dovada fiind și conceperea celui de-al doilea copil. Cu siguranță, unii dintre telespectatori și-ar fi dorit să-i urmărească în continuare în fața televizorului, dar cei doi își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă, prin intermediul rețelelor de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: