Redactia.ro
Home » Știri » Versurile obscene care s-ar fi auzit la încoronarea reginei Camilla. Momentul a devenit viral

Versurile obscene care s-ar fi auzit la încoronarea reginei Camilla. Momentul a devenit viral

Iată ce versuri obscene s-ar fi auzit la încoronarea reginei Camilla. Momentul a devenit viral.

Versurile obscene care s-ar fi auzit la încoronarea reginei Camilla. Momentul a devenit viral

Telespectatorii care au urmărit încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei Camilla spun că în Westminster Abbey s-au auzit versuri obscene cântate de corul abației. Mai exact, un vers nu părea nelalocul lui.

Momentul a devenit viral, iar internauții spun că aud cuvântul „vagin”.

I like vagina Camilla”, spun cei care au privit filmarea.

@the_two_games I LIKE VAGINA CAMILLA! #coronation #kingcharles #comedy #fyp #england #king #camilla #camillaparkerbowles ♬ original sound – Lewis & Rob

Cel mai probabil cuvântul obscen care s-a auzit cântat în abație este „regina”, acesta fiind titlul folosit pentru suverana în exercițiu, a relatat Pro TV.

Conform DailyMail, regele și regina au selectat cu atenție cântecele din timpul încoronării. Corul Încoronării este format din 300 de cântăreți amatori din toată Marea Britanie.

Cine e „omul negru” de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Fanii sunt îngroziți de silueta misterioasă, îmbrăcată în robă

Încoronarea lui Charles ca Regele Charles al III-lea a reprezentat un moment istoric important pentru Marea Britanie și pentru familia regală britanică. Cu toate că monarhia britanică a trecut prin schimbări și modernizări în ultimii ani, ceremonia de încoronare a reprezentat o ocazie de a celebra tradiția și istoria acestei instituții deosebite.

Încoronarea a reprezentat un moment de unitate și de mândrie pentru britanici, care sunt cunoscuți pentru afecțiunea lor față de monarhie. Charles a afirmat că va continua să servească poporul britanic cu toată inima și că va îndeplini cu onoare și respectabilitate rolul său de rege.

Astfel, Charles, în vârstă de 73 de ani, a devenit cel mai în vârstă monarh britanic care a fost încoronat pentru prima dată în istoria modernă. El a fost pregătit pentru această responsabilitate de-a lungul întregii vieți, fiind primul în linia de succesiune încă din 1952, când Regina Elisabeta a II-a a fost încoronată.

Prințul Charles a fost fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh. S-a născut la 14 noiembrie 1948 și este primul în linia de succesiune la tronul britanic. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: