Redactia.ro
Home » Sport » Veste neaşteptată! Marius Șumudică vrea să devină cetățean turc

Veste neaşteptată! Marius Șumudică vrea să devină cetățean turc

Veste neaşteptată! Marius Șumudică devine turc

Veste neaşteptată. Marius Șumudică se simte atât de bine în Turcia, încăt a decis să ceară şi cetăţenia. Patronul echipei Gazișehir Gaziantep a confirmat ştirea.

Marius Șumudică antrenează pentru a doua oară în Turcia şi se pare că se simte foarte bine. Ca acasă. Aşa că tehnicianul începe demersurile pentru obţinerea cetăţeniei. Şi antrenorul Gheorghe Mulțescu are cetăţenia turcă. Acesta a stat 10 ani în Turcia, unde le-a antrenat pe Samsunspor, Kayserispor, Adanaspor, Ankaragucu și Gaziantepspor.

„Da, da. Este adevărat! Va face demersurile în cel mai scurt timp”, a spus patronul lui Gaziantep, pentru presa din Turcia.

Antrenorul de 48 de ani şi-a prelungit de curând contractul cu Gaziantep. Va rămâne la echipă până în 2021. Şumudică este foarte apreciat la echipa sa. În acest moment formaţia pe care o antrenează este pe locul 12 în Super Liga din Turcia, cu 16 puncte.

Şumudică învins în Cupa Turciei

Gaziantep a pierdut cu 1-2 meciul din Cupa Turciei, disputat cu Kirklarelispor, echipă din Liga a 3-a. Gazdele au condus chiar cu 2-0. Ozer a marcat însă din penalty în minutul 87, iar Gaziantep a rămas cu şanse reale de calificare în optimile de finală ale Cupei Turciei.

De ce i-au prelungit turcii contractul

Bașkanul echipei Gaziantep a dezvaluit motivul real pentru care i-a prelungit contractul lui Marius Șumudică.

„Am decis să continuăm cu Șumudică pentru a asigura stabilitatea echipei și pentru a arăta încredere jucătorilor și antrenorilor. Am vrut însă să și previn ofertele venite de la naționala României. Așa că am decis să-I fac contractul pe încă doi ani”, a declarat Mehmet Buyukeksiden pentru presa din Turcia.

Citește și: FCSB – Gaz Metan 2-0! Coman și Man au adus cele trei puncte

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: