Redactia.ro
Home » Știri » Veste tristă pentru fanii Exatlon! O fostă concurentă a murit după ce a fost infectată cu Covid-19

Veste tristă pentru fanii Exatlon! O fostă concurentă a murit după ce a fost infectată cu Covid-19

GALERIE FOTO (2)

Fanii Exatlon sunt îndurerați până la lacrimi, asta după ce o fostă concurentă de la Exatlon Mexic, a murit marți, 1 iunie, într-un spital din Puebla. Tânerei de 30 de ani a fost infectată cu noul coronavirus. 

Veste tristă pentru fanii Exatlon! O fostă concurentă a murit după ce a fost infectată cu Covid-19

Steph Gómez, o fostă concutentă de la Exatlon Mexic, a murit marți, după ce i s-a agravat starea de sănătate la doar câteva zile de spitalizare. Ea fusese internată pe data de 26 mai din cauza infecției cu SARS-Cov-2.

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, era originară din Tapachula, Chiapas și a devenit cunscută în competiția Exatlon Mexic, unde a excelat până la un moment dat, când s-a accidentat și a fost nevoită să părăsească concursul.

”Astăzi ne luăm rămas bun de la o femeie, atletă și prietenă grozavă. Vă vom duce întotdeauna într-un loc foarte special. Vă mulțumim Steph pentru că faceți parte din familia noastră. Iubita noastră Torță Umană zboară sus!”, este mesajul trist postat de pagina de Instagram a Exatlon Mexic.

Fratele lui steph a cerut ajutorul oamenilor pe internet, înainte ca aceasta să moară, pentru a i se dona bani pentru tratament.

”Începând de astăzi, miercuri, 26 mai, la ora 19:55, Steph se luptă pentru viața ei într-o stare gravă și delicată”, scria atunci fratele sportei.

Steph Gómez, cunsocută și drept „Torța umană”, a participat la Exatlon Mexic în anul 2019. Ea a făcut parte din echipa Războiniclor. După 14 săptămâni în care s-a luptat pentru a ajunge în Marea Finală, tânăra de 30 de ani fost nevoită să plece acasă din cauza unor porbleme de sănătate. Războinica a suferit o fractură la tibie, situație care a împiedicat-o să mai concureze. Cu toate acestea, ea a reușit să-și reia activitățile normale, precum și în lumea jiu-jitsu.

Concurenţii de la Exatlon şi Survivor România care s-au “combinat”

Două emisiuni care sunt concurente pe micul ecran, Exatlon și Survivor, au avut un alt rezultat decât s-ar fi așteptat oricine. În urma acestora, concurenții lor au început să se întâlnească, iar acum unii dintre ei chiar formează relații. Este vorba despre Asiana Peng și Gabriel Nedelcu, care formează acum cel mai nou cuplu din showbiz.

Cel care a vorbit despre relația lor este fostul concurent de la Exatlon, care a explicat că s-a îndrăgostit atunci când a văzut-o pe Asiana Peng la TV, s-au întâlnit, iar de atunci sunt împreună.

”Avem cam două săptămâni de când suntem împreună, am văzut-o la «Survivor», i-am scris pe Instagram şi ne-am întâlnit. Ne-a unit pasiunea pentru sport, suntem amândoi sportivi şi facem mişcare non-stop”, a spus Gabriel Nedelcu.

Până nu demult, Gabriel Nedelcu forma un cuplu cu gimnasta Diana Bulimar și își țineau relația departe de ochii presei. Acum, cei doi s-au despărțit, iar Gabriel Nedelcu și-a găsit alinarea în brațele Asianei Peng.

”Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor”, povesteau apropiații despre relația dintre Diana Bulimar și Gabriel Nedelcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: