Redactia.ro
Home » Știri » Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS&RDS! Mai multe posturi TV dispar din grilă

Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS&RDS! Mai multe posturi TV dispar din grilă

RCS&RDS, principalul furnizor de servicii de televiziune prin cablu din România, a anunțat recent modificări semnificative în oferta sa de canale TV, o decizie care a stârnit atât dezamăgire, cât și entuziasm în rândul abonaților.

Schimbările includ eliminarea unor canale din portofoliul Clever Group, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa, dar și adăugarea unor noi opțiuni care promit să îmbogățească experiența televizată a consumatorilor.

Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS&RDS

Într-o mișcare surprinzătoare, RCS&RDS a decis să renunțe la nouă televiziuni din oferta sa. Printre acestea se numără canale cunoscute și apreciate de publicul român, cum ar fi Profit News, Prima History și Medika TV. De asemenea, au fost scoase din grilă și canalele DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy.

Această decizie a fost influențată de diverse motive strategice, inclusiv renegocierea contractelor și reevaluarea interesului audienței pentru anumite tipuri de conținut. Într-o lume media în continuă schimbare, RCS&RDS își ajustează oferta pentru a răspunde cât mai bine nevoilor și preferințelor telespectatorilor săi.

Ce alternative apar

Pe de altă parte, RCS&RDS nu lasă abonații fără alternative. Compania a introdus în grila de programe canale noi care promit să aducă conținut valoros și diversificat. Printre acestea se numără SkyShowtime HD 1 și SkyShowtime HD 2, canale care oferă o gamă largă de filme și seriale de succes internațional. De asemenea, telespectatorii vor putea urmări și TVr sport HD, pentru a rămâne la curent cu cele mai recente evenimente sportive, precum și Bollywood Classic, care va aduce cele mai iubite filme clasice indiene.

În plus, începând cu luna mai 2024, RCS&RDS își răsfață abonații cu programul „Film Now”, o inițiativă care include o selecție impresionantă de filme unice. Acest serviciu este proiectat pentru a satisface pasiunile cinefililor, oferindu-le acces la o varietate de filme de toate genurile, de la blockbustere la producții independente.

Schimbările aduse de RCS&RDS au stârnit reacții mixte în rândul abonaților. Pe de o parte, eliminarea unor canale a fost primită cu dezamăgire, mai ales de către fanii acestora. Pe de altă parte, adăugarea de noi canale și lansarea programului „Film Now” sunt văzute ca o îmbunătățire binevenită a serviciilor oferite, adaptându-se la cerințele actuale ale pieței și la tendințele internaționale în materie de divertisment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: