Redactia.ro
Home » Știri » Vești proaste pentru iubitorii fotbalului, Gică Hagi are probleme grave de sănătate. Cine a făcut marele anunț

Vești proaste pentru iubitorii fotbalului, Gică Hagi are probleme grave de sănătate. Cine a făcut marele anunț

Gica hagi probleme de sanatate

O veste tristă pentru fotbalul românesc. Gică Hagi ar avea probleme mari de sănătate. Sportivul a fost nevoit să se retragă de pe banca tehnică a Viitorului pentru a nu-și agrava sănătatea. Cornel Dinu a făcut anunțul trist despre plecarea legendei de la Viitorul

Ce probleme de sănătate are Gică Hagi

Unul dintre cei mai buni fotbaliști români a făcut un pas în spate. Cel care a făcut primele dezvăluiri despre starea de sănătate a sportivului este Cornel Dinu. Mai mult, aparițiile din ce în ce mai rare ale lui Hagi la TV, retragerea din unele proiecte întăresc suspiciunile tuturor despre boală.

Cine a făcut primele dezvăluiri

Cornel Dinu a fost prezent în studioul TV, unde a avut un dialog cu moderatorul Silviu Tudor Samuilă și fostul arbitru internațional Cristi Balaj.

„Hagi nu avea răbdare vizavi de antrenor atât timp cât el era totul acolo. Era omul care se consuma de la 8 dimineața până la 11 seara. Hagi e cam singurul care dă înapoi fotbalului ceea ce fotbalul i-a dat lui. E un caracter foarte frumos, e temperamental. Absența lui de acolo este exact ca vorba aceea: «Când pisica nu-i acasă, șoarecii sunt pe masă». Aduceți-vă aminte cum ardea pe marginea terenului. Ceva se petrece cu el. Sper să nu fie ce am auzit, să aibă și el, săracul, un moment de decădere. Poate să aibă o anumită suferință medicală. Îi doresc numai sănătate”, a declarat Dinu, conform Telekom Sport.

Retragerea de la Viitorul Constanța a avut loc înainte de ultima etapă a play-out-ului ediției trecute din Liga 1. Din 2014, Hagi a câștigat titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Super Cupa României (2019). Cea mai mare performanță obținută de „Rege” ca antrenor al formației din Ovidiu a fost titlul de campion din sezonul 2016-2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: