Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Vezi dacă poți să treci testul FBI pentru agenți secreți!

Vezi dacă poți să treci testul FBI pentru agenți secreți!

GALERIE FOTO (6) FBI, FBI test, întrebări

Să devină agenți FBI este visul multor tineri, dar este și un job destul de greu de obținut. Potrivit statisticilor doar 5% dintre cei care aplică sunt acceptați. Este drept că un agent special are de obicei, salariu destul de mare (de multe ori în intervalul de șase cifre după câțiva ani), acoperire mare de sănătate și o pensie pe măsură.

Cine dorește să devină agent FBI are de trecut mai multe teste nu tocmai ușoare. Să răspunzi la un set de întrebări arată dacă ai potențial pentru un asemenea loc de muncă. Cei de la brightside.me au alcătuit un test format din 5 întrebări.

Testul cu 5 întrebări

1. Care este mama?

mama

Uitați-vă la imaginea de mai sus. Sunt două doamne în cameră. Acestea stau una în fața celeilalte. În acest timp pe jos un băiețel se joacă.
Întrebare: Care femeie crezi că este mama copilului?
Răspuns: Mama băiatului este femeia din stânga. Argumente: Poziția sa pe scaun indică acest lucru. Ea își ține picioarele îndreptate spre copil. Această poziție arată că femeia vrea să-și protejeze copilul în orice moment. Poziția femeii din stânga este protectoare, ușor îndoită înainte. De asemenea și copilul se uită spre aceasta, fiind ceva normal ca cei mici să se uite spre mame când se joacă sau fac tot felul de activități.

2. Două pastile

Pastile

Un criminal în serie a răpit oamenii și i-a obligat să ia una dintre cele două pastile. Una era inofensivă, iar cealaltă era otrăvitoare. Indiferent de pastila pe care o lua o victimă, criminalul în serie a luat-o pe cealaltă. De fiecare dată, însă victimele au murit și criminalul în serie a supraviețuit.
Întrebare: Cum reușește criminalul să ia mereu pastila care nu este otrăvită?
Răspuns: Ambele pastile erau inofensive. Otrava era în paharul cu apă pe care victimele îl beau.

3. Băuturile
Bauturi

Un bărbat și o femeie s-au dus la cină la un restaurant. În timp ce așteptau felul principal, femeia a comandat 5 băuturi cu gheață, pentru că era foarte cald. A băut 4 rapid, în timp ce bărbatul a băut doar una. După un timp bărbatul s-a îmbolnăvit și a murit. Medicii au spus că toate băuturile au fost otrăvite.
Întrebare: De ce femeia a supraviețuit în timp ce partenerul său a murit? Citiți povestea încă odată.
Răspuns: Otrava era în gheață. Din moment ce femeia a băut repede, gheața nu a avut timp să se topească. Bărbatul a băut încet și otravă s-a topit în băutura lui.

4. Caseta

Caseta
Imaginați-vă o scenă. Un bărbat a fost găsit mort, are un pistol în mână și un casetofon lângă el. Detectivul a apăsat butonul „Play” și a ascultat mesajul.
„M-am săturat de această viață și am decis să-mi opresc durerea și suferința” și apoi se aude o împușcătură. Detectivul nu crede că a fost vorba despre o sinucidere.
Întrebare: De ce crede detectivul că a fost o crimă?
Răspuns: Dacă bărbatul s-ar fi sinucis, cum ar fi putut să deruleze caseta de la început?

5. Misterul de Crăciun
Craciun

Un detectiv era de serviciu în timpul sărbătorilor de Crăciun și în dimineața zilei de 25 decembrie a mers să rezolve un caz. A sunat la sonerie și un minut mai târziu, un proprietarul casei, care era adormit i-a deschis. Detectivul a spus: „Vecinul tău susține că ieri, în ajunul Crăciunului, a venit la tine la o petrecere și în timp ce el era aici, tu i-ai spart casa și i-ai furat niște obiecte valoroase”.
Proprietarul a răspuns: „Nu este adevărat. Familia noastră a sărbătorit Ajunul Crăciunului la prietenii noștri. Abia am avut timp să ne împodobim bradul.”
Detectivul a răspuns: ” Stai fără griji. Este destul de evident pentru mine că vecinul tău este un mincinos.”
Întrebare: Cum și-a dat seama detectivul cine mințea?
Răspuns: Instalația luminoasă este scoasă din priză și din ea lipsește un beculeț. Fără acesta este imposibil ca ea să funcționeze. A fost clar pentru detectiv că proprietarul casei nu mințea. Împodobise bradul în mare grabă încât nici măcar nu și-a dat seama că instalația nu funcționează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: