Redactia.ro
Home » Monden » Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public? Cum arată azi Mason Gamble și cu ce se ocupă după ce a renunțat la actorie

Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public? Cum arată azi Mason Gamble și cu ce se ocupă după ce a renunțat la actorie

GALERIE FOTO (7) Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public_

Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public? Simpaticul Denis, pericol public, va rămâne o adevărată legendă în istoria cinematografiei. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată în prezent actorul Mason Gamble, cel care ne-a cucerit cu rolul său în urmă cu mai mulți ani. Acum are 35 de ani și nu mai are de –a face cu actoria.

Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public? Cum arată azi Mason Gamble și cu ce se ocupă după ce a renunțat la actorie

Vi-l mai amintiți pe Dennis, pericol public? În urmă cu 28 de ani, Mason Gamble îi dădea viață personajului istoric Dennis, pericol public. Ei bine, ajuns la 35 de ani, actorul arată la fel de chipeș ca atunci când era mic. Diferența este faptul că a renunțat la actorie și s-a reprofilat într-un domeniu total surprinzător. Cu siguranță nu există persoană care să nu fi urmărit măcar o dată celebrul film, în care un băiețel de șase ani îi făcea zile fripte vecinului lui morocănos, interpretat de regretatul actor Walter Matthau. Deși au trecut 28 de ani, Mason arată la fel de frumos, iar acum nu mai practică actoria și și-a întemeiat o familie absolut minunată.

 

După ce a renunțat la actorie, Mason și-a reluat studiile la Universitatea din California, acolo unde a absolvit programul de stomatologie. Cu toate că multă lume se aștepta să profeseze în domeniu, Mason Gamble a decis să se facă biolog marin. Așadar, în prezent Mason este căsătorit cu Sarah Kate din 2017, iar împreună au o fiică superbă, Isobel. În afară de filmul „Denis, pericol public”, nu au existat filme importante prin care să se fi remarcat actorul, dar cu toate astea, reamintim că a juca în „Spy Hard” (1996), „Bad Moon” (1996), „Early Edition” și „Rushmore” (1998(. Mason a fost nevoit să se obișnuiască cu faptul că toată lumea îl va asocial cu rolul puștiului năzdrăvan din filmul care și azi face audiențe foarte bune. De când a renunțat la actorie, Mason a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor, postând rareori imagini cu el pe rețelele de socializare.

De ce a renunțat la actorie?

Deși a avut un success imens cu ‘Dennis”, Mason nu s-a întors imediat pe marele ecran. În 1996 a avut două roluri de film și o apariție la televizor. Mason i-a interpretat pe McCluckey în Spy Hard de Leslie Nielsen și Brett în Bad Moon înainte de a apărea într-un episode din Early Edition. În următorii ani a mai apărut într-un episode în ER, interpretându-l pe tânărul Vincent.

Odată ce a devenit un adolescent, cariera sa a început să încetinească. În 2001 a fost cel mai aglomerat an al său, pentru că a apărut în The Rising Place și mai multe episoade din Kate Brasher. Ultimul film în care a apărut a fost în 2010 ca rol principal în Golf în the Kingdom, așa că a decis să pună punct meseriei de actor și să se reprofileze, reluându-și studiile și devenind biolog marin. Cert este că lumea își va aduce aminte  intotdeauna de el ca fiind Dennis, copilul energic și năzdrăvan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: