Redactia.ro
Home » Știri » Viața cancelarului german Angela Merkel! Este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă”

Viața cancelarului german Angela Merkel! Este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă”

GALERIE FOTO (4)

Angela Merkel este pregătită să renunțe la rolul său de cancelar al Germaniei și să se axeze pe viața de familie. Deși este unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici, puțini sunt cei care știu ce viață a avut acesta.

Viața cancelarului german Angela Merkel

Anul acesta, Angela Markel va renunța la funcția de cancelar al Germanei, după un mandat de 15 ani, fiind prima femeie cancelar al țării. Doar în casele regale se mai găsesc domnii atât de longegive ca ale ei.

Angela Markel s-a impus drept unul dintre cei mai mari lideri ai lumii, dar şi cel mai longeviv, după ce a ajuns în această funcţie în 2005. Acum, în vârstă de 66 de ani, vrea să renunțe definitiv la viața politică după ce ultimul său mandat de calcer se va încheia. Potrivit acesteia, Markel vrea să se concentreze pe familie și pe rolul de soție, dar mai ales pe rolul de mamă vitregă.

Viața cancelarului german Angela Merkel! Este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit "Fantoma de la Operă"

Viața familială a Angelei Markel nu este una știută de toți. De-a lungul timpului liderul politic a fost foarte discretă în privința vieții sale private. În 1977, pe când avea doar 23 de ani, Angela s-a căsătorit cu fizicianul Ulrich Merkel, alături de care a petrecut cinci ani din viață. La finalul căsniciei, aceasta a păstrat numele primului soț, al ei fiind Kasner.

În 1981, cu un an înainte să se pronunţe divorţul de Merkel, Angela l-a întâlnit pe Joachim Sauer, profesor emerit de chimie şi fizică la Universitatea din Berlin. Cei doi au devenit un cuplu, dar au ajuns la altar mult mai târziu, de-abia pe 30 decembrie 1998, scrie okmagazine.ro.

Soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă”

Actualul soț al Angelei Merkel este faimos pentru că nu-i plac evenimentele publice și apare foarte rar sau chiar deloc la brațul cunoscutei sale soții. Datorită acestui lucru, bărbatul din viața cancelarului german este poreclit ”Fantoma de la Opera”. Mai mult, se pare că acesta este așa scump la vedere, căci nici măcar la învestirea din 2005 a Angelei în funcţia de cancelar al Germaniei nu a venit.

Viața cancelarului german Angela Merkel! Este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit "Fantoma de la Operă"

Primul Domn al Germaniei, în vârstă de 71 de ani, a mai fost căsătorit încă o dată, la fel ca și soția lui Angela Merkel. Acesta a avut o relația cu o colegă de breaslă, iar din acest mariaj au rezultat singurii lui copii, băieții Daniel și Adrian.

După căsătoria dintre Angela Markel și Joachim Sauer, băieții au devenit și ai cancelarului german prin aliață, astfel că sunt moștenitorii de drept, aceasta neavând moștenitori biologici. Nu se știu motivele pentru care aceasta nu a putut să facă copii, pentru că, evident, nu a vrut să discute cu presă despre acest aspect personal din viața ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: