Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de blondină

Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de blondină

Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf.

Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf. Fosta balerină a devenit cunoscută după ce a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani. Vica a mărturisit că a avut legături amoroase cu mai multi bărbați celebri din România. De asemenea, blondina a vorbit și despre o posibilă relație cu Laurențiu Reghecampf.

Vica Blochina, despre o posibilă relație cu Reghecampf. Dezvăluirile surprinzătoare făcute de blondină

Vica Blochină a fost amanta lui Victor Pițurcă vreme de 16 ani, timp în care a venit pe lume și fiul lor, Edan. Recent, blondina a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa amoroasă. Invitată în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”,Vica a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan. Fosta balerina a mărturisit că nu a ajuns să aibă o relație cu antrenorul, în ciuda zvonurilor apărute în presă. Când cei doi s-au cunoscut, Laur era căsătorit cu Anamaria. Chiar și așa, Vica Blochina a mărturisit că Reghe nu este genul ei de bărbat.

Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina, relații amoroase cu doi miniștri

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a dezvăluit că s-a iubit cu doi miniștri din România, despre care a preferat să nu le dezvăluie numele. Vica a avut multe relații amoroase de-a lungul anilor, mărturisind că nu poate avea o relație cu orice bărbat. Blondina nu este de acord ca ea să-și întrețină bărbatul, iar acesta este motivul pentru care a ales să se cupleze doar cu bărbați cu bani.

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună. Au fost doi miniștri, dar nu pot să spun numele. (…) Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, dar să știi că dintre toți prietenii mei, eu sunt cea mai săracă. Mie îmi plac oamenii de la care am ce să învăț. Nu am avut niciodată o relație cu un bărbat sărac, niciodatăNu pot. Niciodată nu am cerut nimănui nimic. Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, el nu o să realizeze niciodată. În primul rând tu, ca bărbat, trebuie să asiguri viitorul, pentru că tu ești stâlpul. Dacă ai reușit să faci lucrul acesta, înseamnă că eu am ce învăța de la tine. Să bag eu mâna în buzunar și să îți cumpăr ceva…”, a Vica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: