Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă. Vedeta tv a fost 16 ani amanta fostului fotbalist: „Poate am rănit…”

Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă. Vedeta tv a fost 16 ani amanta fostului fotbalist: „Poate am rănit…”

GALERIE FOTO (2) Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă

Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă. A devenit cunoscută ca fiind amanta lui Victor Pițurcă, iar în ultimii ani a cochetat cu televiziunea. Vica Blochina are un copil cu fostul selecționer al României. Blondina a recunoscut că relația ei cu Victor Pițurcă a rănit multe persoane.

Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă. Vedeta tv a fost 16 ani amanta fostului fotbalist: „Poate am rănit…”

Vica Blochina, mesaj pentru soția lui Victor Pițurcă. În vârstă de 46 de ani, Vica Blochina are o carieră de succes și un copil minunat. Fosta balerină a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, în urma căreia a rezultat un copil, Edan. Deși era căsătorit cu Maria și aveau doi copii împreună, fostul fotbalist avea o relație extraconjugală cu Vica. Invitată în emisiunea lui Măruță, blondina a povestit clipele grele prin care a trecut în perioada în care Victor nu voia să-și recunoască copilul. Mai mult, Vica a mărturisit că a avut probleme grave cu banii, acuzându-l pe fostul fotbalist că nu a ajutat-o deloc.

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor’, a spus vedeta.

De asemenea, Vica a simțit nevoia să-i ceară scuze soției lui Victor Pițurcă, fiind conștientă că a rănit multe persoane în perioada în care ea avea o relație cu antrenorul. „Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum, a mai declarat Vica Blochina.

Cine este Vica Blochina

Vica Blochina s-a născut în Lituania și s-a stabilit în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. La acea vreme, Vica avea 20 de ani, iar el 39. S-au îndrăgostit imediat și au trăit o poveste de dragoste care a durat 16 ani. În urmă cu 14 ani a venit pe lume fiul lor, Edan. Vica a devenit persoană publică după ce a intentat procesul de paternitate împotriva lui Victor Pițurcă. Acesta a spus că l-a iubit foarte mult pe fostul fotbalist.

Victor si Vica

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni’, a spus Vica Blochina.

Fosta balerină a mărturisit că, dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat de soția sa, ea ar fi acceptat să se căsătorească cu ea.  „Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: