Redactia.ro
Home » Monden » Victor Ponta a mai fost căsătorit înainte de Daciana Sârbu. Cine a fost prima soție a politicianului

Victor Ponta a mai fost căsătorit înainte de Daciana Sârbu. Cine a fost prima soție a politicianului

Victor Ponta

Faimosul politician, Victor Ponta, a mai avut o soție înainte de Daciana Sârbu. Puțini sunt cei care știu că președintele Pro România a avut un mariaj cu Roxana Ponta. Din iubirea celor doi a apărut pe lume un băiat pe nume Andrei.

Victor Ponta a mai fost căsătorit

Daciana Sârbu nu este prima soție a lui Victor Ponta. Politicianul a mai fost căsătorit, anterior, cu Roxana Ponta. Mai mult, Roxana Ponta i-a dăruit și un copil președintelui Pro România, pe nume Andrei, informează wowbiz.ro

Victor Ponta a cunoscut-o pe prima lui parteneră de viață în liceu, care îi era colegă de clasă. În anul 1998, Ponta și Roxana s-au căsătorit. Iar după trei ani, familia lor s-a întregit și numărul membrilor a ajuns la trei. Roxana a dat naștere unui băiat pe care cei doi l-au numit Andrei.

Deși totul părea lapte și miere, în anul 2006 s-a dovedit contrariul. Căsnicia celor doi s-a destrămat și soții Ponta și-au spus ”Adio!”. Gurile rele spun că motivul divorțului ar fi chiar actuala soție a liderului Pro România, Daciana Sârbu.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Victor Ponta. Mulți au spus că a părăsit-o pentru Daciana - YouTube

În urma divorțului, așa cum era de așteptat, părinții s-au luptat în istanță pentru custodia micuțului Andrei. Soția a fost cea care a câștigat-o, iar Ponta a trebuit să îi plătească pensie alimentară fiului lor, Andrei, în valoare de 2500 lei, așa cum judecătorii au stabilit atunci.

Pensia alimentară nu este singura cheltuială pe care politicianul a fost nevoit să o facă, ci a trebuit să investească și în educația băiatului său. Așadar, pe lângă cei 2500 lei, se adaugă și  6.900 de euro, taxe de școlarizare,  1.100 de euro, suma totală a meselor pentru cele 10 luni de școală și 400 de euro pentru rechizite. Părăsită de soț, Roxana Ponta a rămas să-l crească pe Andrei în casa ei și a lui Victor Ponta din Chitila. Atunci când au cumpărat-o, au scos din buzunar  64.800 RON.

Toată lumea știe că e însurat cu Daciana, dar iată cum arată prima soție a lui Victor Ponta. Divorțul lor a fost costisitor: Ce i-a lăsat fostul premier fostei soţii după divorţ

Daciana Sârbu, motivul divorțului lui Ponta de prima soție

Se zvonește că Daciana Sârbu l-ar fi împins pe Victor Ponta să renunțe la prima soție, Roxana. Nu a trecut mult după divorț că politicianul s-a căsătorit cu Daciana. Aceasta, la rândul ei, i-a dăruit o fetiță.

Anii au trecut, dar mama lui Victor Ponta pare resemnată cu trecutul fiului ei. Ea spune că se înțelege cu ambele nore. ”Mă împac excelent cu nurorile mele…Eu am o relație foarte bună și cu actuala, și cu fosta lui soție, Roxana, care este o fată minunată”, a declarat mama lui Victor Ponta, Cornelia Naum.

Între timp, Daciana Sârbu, una dintre cele mai celebre soții de politicieni, a cam dispărut din atenția publicului, în ultimii ani. Asemeni soțului ei, Daciana a făcu parte din PSD, dar s-a retras, în anul 2018. În anul 2019, a renunțat la funcția de europarlamentar. În cadrul Parlamentului European, Daciana Sârbu a fost vicepreședinte a Comisiei de Mediu și Sănătate publică. În ultima vreme, s-ar ocupa mai mult de familie.

Daciana Sârbu este fiica lui Ilie Sârbu, fost socia-democrat și ministru al Agriculturii. Daciana Sârbu și Victor Ponta s-au căsătorit în anul 2006 și au împreună o fiică pe nume Irina Octavia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: