Redactia.ro
Home » Monden » Victor Slav a început noul an cu stângul. Prezentatorul Tv a fost umilit de fanii lui

Victor Slav a început noul an cu stângul. Prezentatorul Tv a fost umilit de fanii lui

GALERIE FOTO (6) Victor Slav suspect de Covid

Victor Slav a început noul an cu stângul. Victor Slav nu prea a avut noroc în dragoste, chiar dacă a încercat să-și întemeieze o familie cu diferite personalități feminine din showbiz-ul românesc. Acum, că și-a găsit o parteneră de viață, prezentatorul tv a fost umilit de fanii săi după ce a postat o fotografie cu aceasta.

Victor Slav a început noul an cu stângul. Prezentatorul Tv a fost umilit de fanii lui

Victor Slav a început noul an cu stângul. Victor Slav nu reușește să-și creeze o relație stabilă, deși a încercat de mai multe ori. Se pare că motivul ar fi faptul că prezentatorul tv și-a expus prea mult viața amoroasă. Vedeta a avut o relație de câțiva ani cu artista Anda Adam, iar multă lumea credea că cei doi își vor întemeia o familie. Din păcate, Victor și Anda au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Victor Slav s-a căsătorit pentru câteva luni cu Bianca Drăgușanu, cu care are o fiică superbă. Ei bine, chiar dacă a fost părăsit de o blondă, prezentatorul tv, tot la ele trage. Victor Slav a început noul an cu stângul.

Din 2019, Victor Slav se iubește cu o tânără blondă, iar cei doi au fost văzuți rar în public. La început de 2021, acesta le-a făcut o surpriză fanilor săi. Victor a postat o fotografie în care apare împreună cu iubita sa, dar intenția lui nu a fost primită cu brațele deschise. Se pare că motivul ar fi faptul că actuala sa iubită, seamnă izbitor cu Bianca Drăgușanu. ”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita sa.

Victor Slav si iubita sa

Iubita lui Victor SLav, jignită în mediul online

Astfel, fanii săi au avut păreri împărțite, unii pro, alții contra. ”Câta „siliconul” ai sis la bust …silly sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la ,,tiplã” se vede chinul pe fatza voastrã fãrã supãrare si superficialitatea .,.sunteti ca o mncare care aratã bine prea bine sa fie si gustoasã fete tinere operate si machiate” ca mumiile lui Thutan\tute camon””Câta „siliconul” ai sis la bust …silly sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la ,,tiplã” se vede chinul pe fatza voastrã fãrã supãrare si superficialitatea .,.sunteti ca o mncare care aratã bine prea bine sa fie si gustoasã fete tinere operate si machiate” ca mumiile lui Thutan\tute camon”, ”Ai niste gusturi proaste o copiez pe Bianca cauta o femeie de casa uite viciu a umblat pina a gasit o fata de casa”, au fost doar câteva dintre comentariile la poza lui Victor Slav.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu le-a răspuns fanilor săi la niciun mesaj, dar cu siguranță iubita acestuia nu s-a simțit confortabil. Invitat într-o emisiune, Slav a declarat că nu își mai dorește să-și afișeze noua iubită, pentru că s-a învățat minte. Între timp, fosta sa soție a încercat și ea să-și refacă viața alături de Alex Bodi, dar certurile și conflictele dintre cei doi au dus la separarea acestora. Cu toate astea, Victor și Bianca au o relație apropiată, de dragul Sofiei, fiica celor doi, care se bucură deseori de prezența celor doi părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: