Redactia.ro
Home » Monden » Victor Vrînceanu, detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire: „Mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”

Victor Vrînceanu, detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire: „Mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”

Victor Vrînceanu, detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire: „Mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”

Victor Vrînceanu a oferit detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire! Iată detaliile!

Victor Vrînceanu, detalii intime despre relația cu Andreea Antonescu și fiica lor, după despărțire

Într-un interviu recent, Victor Vrînceanu, cunoscut jurnalist și fost partener al cântăreței Andreea Antonescu, a făcut dezvăluiri cu privire la relația lor post-divorț și la modul în care se ocupă de fiica lor, Victoria. Cu o relație tumultoasă care a durat aproape un an și jumătate, cei doi părinți s-au confruntat cu numeroase provocări în ceea ce privește creșterea și educarea micuței Victoria-Venice. Victor Vrînceanu a dorit să clarifice aspectele importante referitoare la această relație, inclusiv ce nu acceptă să facă niciodată în ceea ce o privește pe Andreea Antonescu.

Implicarea lui Victor Vrînceanu în creșterea copilului

În cadrul unui interviu, Victor a dezmințit afirmațiile conform cărora nu ar fi implicat în creșterea copilului lor. El a menționat că există momente când se implică total în îngrijirea Victoriei și că se ocupă de aceasta împreună cu Andreea. De asemenea, el a subliniat că nu poate comenta declarațiile care par a fi contradictorii, insistând asupra importanței unui dialog constructiv în creșterea copilului.

„Există declarații și că ne implicăm împreună total pentru ca Victoria să aibă parte de tot ceea  ce bun și că se ocupă singură. Alternează. Când așa, când așa. Deci nu pot comenta declarații care nu își păstrează un fir logic”, a povestit Victor Vrînceanu în cadrul interviului pentru Cancan.

Contribuția financiară pe care o aduce Victor Vrînceanu

Victor a dezvăluit că, în urma discuției finale cu Andreea cu privire la despărțire, s-a angajat să ofere o sumă lunară de bani pentru susținerea Victoriei. Cu toate acestea, el a refuzat să dezvăluie suma exactă, susținând că aceasta nu ar trebui să fie subiect de discuție publică. El a subliniat că principala lui preocupare este ca fiica sa să nu resimtă tensiune sau negocieri între părinți și că banii pentru ea sunt o prioritate.

„Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună.

Revenind la suma înaintată de ea, am stat și m-am gândit mult, pentru că nu iau niciodată decizii sub impulsul momentului. Peste două zile i-am scris pe whatsapp că accept să îi dau suma pe care a cerut-o. Până la urmă banii sunt pentru fiica mea, Victoria. Și nu aș vrea vreodată ca Andreea să simtă că m-am opus sau am negociat cu ea. I-am dat cât a vrut. Din momentul despărțirii i-au intrat negreșit banii în cont lună de lună în ziua de 15, sau poate mai devreme.

E vorba de copilul meu! Pentru Victoria nu am limite. Nu am eu bani mulți, dar  atat cât am, dacă are nevoie fata mea, îi dau! I-am spus Andreei în nenumărate rânduri, atât verbal, cât și în scris, că poate apela la mine oricând. Recent i-am propus să ne vedem să vorbim despre turta Victoriei care va fi în decembrie, să ne organizăm. I-am spus că voi plăti eu tot”, a explicat jurnalistul în cadrul aceluiași interviu pentru sursa citată. 

Programul de vizite

Un alt aspect discutat în interviu a fost programul de vizite al lui Victor cu fiica sa. El a menționat că își dorește ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal, iar inițial, Andreea a fost de acord cu această idee, dar apoi și-a schimbat poziția. Cu toate acestea, Victor a subliniat că își dorește o stabilire clară a programului de vizite pentru a oferi stabilitate micuței și pentru a evita neînțelegerile între părinți.

„Jurnalist: Cât de des o vezi pe fiica voastră?

Victor Vrînceanu: Săptămânal. Eu am mai spus-o acum câteva luni că îmi doresc ca Victoria să petreacă timp cu ambii părinți în mod egal. 50-50. La acel moment, Andreea nu a fost de acord. După care a urmat o perioadă în care a acceptat. După care, din nou, s-a sucit.

Eu sunt un tip organizat și îmi place să respect un program cu rigurozitate. Mai ales când vine vorba despre o fetiță de 10 luni care are nevoie de stabilitate. Motiv pentru care i-am propus Andreei să semnăm un draft de program la notariat. Ca să știm amândoi unde să ne uităm atunci când ne organizam programul. Să nu fie loc de discuții nedorite. Să fie totul civilizat.

Jurnalist: Nu se poate fără să fie scris?

Victor Vrînceanu: Voiam doar să avem un program clar stabilit astfel încât Victoria să nu fie bulversată, iar noi să ne putem organiza activitățile în funcție de copil. Eu am un loc de muncă cu program bine stabilit, ca orice alt om de rând din România. E nevoie de o programare.

Jurnalist: Și? Răspunsul Andreei care a fost?

Victor Vrînceanu: A trimis înapoi o variantă modificată total. De unde eram obișnuiți și înțeleși pentru împărțirea timpului petrecut cu Victoria în mod egal, acum mi-a spus că îmi oferă două weekend-uri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămânii.

Jurnalist: Dar de ce această schimbare? Poate ai introdus ceva în propunerea ta care a deranjat-o.

Victor Vrînceanu: Nu pot să îmi dau seama. Cert este că i-am acceptat și varianta asta. O singură idee nu am acceptat să fie exclusă”, a precizat acesta în cadrul interviului pentru aceeași sursă menționată. 

Un aspect crucial dezvăluit de Victor Vrînceanu în interviu este refuzul său categoric de a permite expunerea Victoriei pe rețelele sociale sau în scopuri comerciale. Acesta a argumentat că este important să se respecte intimitatea și să se permită micuței Victoria să ia decizii referitoare la expunerea ei publică atunci când va fi suficient de mare. De asemenea, el a menționat că este conștient de pericolele pe care le implică expunerea copiilor pe internet și că dorește să o protejeze pe fiica sa în acest sens.

„Mi se pare un semn de respect față de Victoria să o lăsăm pe ea să aleagă dacă vrea o viață în lumina reflectoarelor. Nu să o forțăm noi din fragedă pruncie la un trai fără intimitate. Să aleagă micuța singură atunci când va putea să realizeze lucrurile acestea. În al doilea rând, pe internet navighează tot felul de ciudați și obsedați. Când mă gândesc că fata mea poate fi expusă la astfel de riscuri, îmi vine să înnebunesc efectiv!”, a mai explicat jurnalistul. 

Astfel, interviul lui Victor Vrînceanu aduce la lumină aspecte importante ale relației sale cu Andreea Antonescu și modul în care se implică în creșterea fiicei lor, Victoria. Este evident că el pune binele copilului înainte de orice și că este dispus să facă tot ce este necesar pentru a o proteja și a-i oferi o viață cât mai echilibrată posibil. Cu toate provocările unei relații post-divorț, Victor Vrînceanu își păstrează determinarea de a fi un părinte responsabil și de a lua decizii în interesul copilului său.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: