Redactia.ro
Home » TV » Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de Conrad Mericoffer. Care a fost motivul

Victoria Răileanu, primele declarații despre divorțul de Conrad Mericoffer. Care a fost motivul

Actrița Victoria Răileanu a făcut primele declarații despre divorțul de actorul Conrad Mericoffer. Aceasta a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum este să fii mamă singură, dar și despre motivele care au dus la divorț.

Victoria Răileanu, primele declarații despre divorț

Actrița Victoria Răileanu a făcut primele declarații despre divorțul de actorul Conrad Mericoffer. Mai mult, ea a dezvăluit care este motivul ruperii căsniciei, dar și cum este să fii mamă singură, informează viva.ro.

Victoria Răileanu a povestit în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Protv, faptul că ea și fostul soț s-au despărțit din cauză că nu mai avea încredere unul în celălalt. Totodată, Victoria a precizat că ea a luat decizia ruperii relației și că ambii au greșit pe parcursul căsniciei.

„Între noi erau niște lucruri nevorbite pe care noi nu știam cum să le punem pe masă. N-am reușit niciodată să avem încredere totală unul în celălalt. N-am reușit să trecem peste anumite momente din timpul relației. (…) Eu am luat decizia. Mi-am propus cumva să mă vindec. (…) Habar nu aveam cine sunt. Eu nu vreau, și am tot spus, nu vreau să spun că el a fost mai mult de vină decât mine. Amândoi am făcut greșelile noastre. Amândoi am făcut bine, am avut momente bune„ a explicat Victoria Răileanu.

De asemenea, actrița a relalatat faptul că anul trecut au ajuns într-un punct în care nu mai avea resurse și le-a fost destul de greu. De altfel, ea mai dezvăluit că fiul lor, Carol are momente când nu înțelege motivul pentru care părinții lui au divorțat.

Anul trecut ajunsesem într-un punct în care nu mai aveam resurse. Am considerat că am făcut tot ce am putut posibil ca să fac relația să funcționeze. Asta i-am spus și lui atunci. (…) A acceptat [decizia], dar cu greu, ceea ce este absolut normal. (…) E normal să nu poți să ai empatie și înțelegere în momentul acela. (…) Acum am ajuns la o relație minunată. Totul se reduce la Carol. Discutăm absolut orice. Și Carol mai are momente în care nu înțelege și îi este greu să accepte. În momentele alea încercăm să-l facem să înțeleagă că noi trei, indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de oricine va mai apărea în viața noastră, noi trei vom fi mereu o familie”, a mai declarat actrița.

Victoria Răileanu a mai oferit o altă informație interesantă, anume că ea și fostul soț au mai divorțat acum trei ani, dar s-au împăcat.

”Noi am divorțat și acum trei ani. Am fost despărțiți patru luni. Dar de frica de a nu rămâne singuri, ne-am împăcat. Dar erau lucruri nevorbite, nerezolvate. Nu am reușit să trecem peste unele momente din timpul relației. Vara trecută mi-am propus să mă vindec. Mă rătăcisem. Amândoi am făcut greșeli, amândoi am făcut lucruri bune. Eu am rămas fără resurse. A trebuit să spun: nu mai pot! El a acceptat decizia mea, dar destul de greu”, a mai povestit actrița.

Actrița este pregătită pentru o nouă relație

Actrița a mai dezvăluit că este pregătită să iubească din nou.

„Mie îmi place să iubesc. Îmi place să fiu îndrăgostită. (…) Am ajuns [însă] într-un punct atât de sănătos cu mine încât îmi place atât de tare să fiu singură. Mai vreau să mă bălăcesc puțin în asta”, a spus Victoria Răileanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: