Redactia.ro
Home » Monden » Victoria și David Beckham ar fi avut COVID – 19!

Victoria și David Beckham ar fi avut COVID – 19!

David Beckham, Victoria Beckham, coronavirus,

Victoria și David Beckham ar fi avut în luna martie coronavirus, dar au decis să țină totul ascuns. S-ar fi infectat la o petrecere în SUA.

Presa din Marea Britanie susține că familia Beckham și mai mulți apropiați ar fi avut coronavirus. Ar fi luat virusul după ce au participat la mai multe petreceri în SUA. După ce s-au întors în Marea Britanie amândoi au început să se simtă rău. Se pare că fosta cântăreață ar fi avut dureri de gât și febră, în timp ce soțul ei a avut simptome mult mai ușoare.

Mai mulți apropiați au fost infectați

Una dintre petrecerile la care au participat a fost chiar cea a fiului lor Brooklyn, care a împlinit 21 de ani. La eveniment au fost prezente mai multe vedete. Un apropiat al familiei a povestit pentru publicația The Sun de ce cuplul a ținut totul ascuns.

„A fost un scenariu de coşmar. David avea treburi de rezolvat la Inter Miami, iar Victoria şi familia l-au însoţit. Au mers împreună la câteva evenimente, unde au dat mâna, s-au pupat cu fanii şi cu mai mulţi oficiali ai clubului. După revenirea în Marea Britanie, mai mulţi angajaţi, printre care şoferi sau bodyguarzi au început să se simtă rău, unii dintre ei chiar foarte rău. Victoria s-a panicat şi toată familia a intrat în carantină mai mult de două săptămâni. Ea s-a speriat foarte tare că ar putea răspândi virusul şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a minimaliza riscurile”, este declarația apărută în presa tabloidă din Marea Britanie.

Deocamdat familia Beckham nu a confirmat, dar nici nu a infirmat știrea.

David şi Victoria Beckham, socrii

În primăvară, fiul cuplului, Brooklyn a anunțat că s-a logodit cu iubita sa actrița Nicola Pelt. Nu după mult timp, presa a dezvăluit că acesta s-ar fi căsătorit în secret. Tinerii au fost văzuți purtând deja verighetele. Fiul celebrului fotbalist este model și fotograf. Nicola și-a făcut debutul în cinematografie, fiind nominalizată la premiul Teen Choice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: