Redactia.ro
Home » Știri » Victorie în Ucraina. Anunțul făcut de liderul cecen, Ramzan Kadîrov

Victorie în Ucraina. Anunțul făcut de liderul cecen, Ramzan Kadîrov

GALERIE FOTO (2) Victorie în Ucraina.

Victorie în Ucraina. Noi informații în cazul războiului din Ucraina. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a anunțat că soldații săi au preluat controlul asupra localitătii Popasna. De fapt, acest sat se află sub controlul prorușilor din „Republică Populară din Luhansk” încă din 2014.

Victorie în Ucraina. Anunțul făcut de liderul cecen, Ramzan Kadîrov

Noi informații despre războiul din Ucraina. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a anunțat într-o postare publicată pe aplicația de mesagerie Telegram că soldații săi au preluat controlul asupra localității Popasna din estul Ucrainei. Reamintim că la mijlocul lunii aprilie, trupele rusești au schimbat tactica și au lansat o nouă ofensivă de-a lungul majorității flancului estic al Ucrainei. Unele dintre cele mai mari atacuri au avut loc recent în jurul Popasnei, în regiunea Lugansk, iar aliatul lui Vladimir Putin spune că Rusia a marcat victoria mult așteptată. „Luptătorii forţelor speciale cecene… au luat cea mai mare parte din Popasna sub control”, a scris Kadîrov, pe Telegram.

De asemenea, Kadîrov a anunțat că toate străzile și cartierele orașului au fost curatate. „Străzile principale şi cartierele centrale ale oraşului au fost complet curăţate”, a spus acesta. Ucraina nu anunțase nimic în acest sens, până sâmbătă seara. Oleksei Arestovici, un consilier al președintelui Volodimir Zelenski, a declarat că luptele grele pentru oraș continuă și că Rusia nu a marcat victoria despre care vorbește Kadîrov.„O bătălie pentru Popasna este în desfăşurare”, a spus Arestovici într-un videoclip pe reţelele de socializare.

Mesajul lui Volodimir Zelenski de Ziua Victoriei în Europa

Astăzi se împlinesc 77 de ani de la capitularea Germaniei naziste, iar momentul a fost marcat de președintele Ucrainei. Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționat cu ocazia acestui eveniment.

Zelenski mesaj de ziua Europei

„Poate exista, oare, o primăvară alb-negru? Poate fi, oare, un februarie continuu? Din păcate, Ucraina cunoaște răspunsurile la aceste întrebări. Din păcate, răspunsul este «da».

Pe 8 mai, îi onorăm alături de întreaga lume civilizată pe cei care au apărat această lume de nazismul din cel de-al Doilea Război Mondial. În acest an, spunem într-un mod diferit «niciodată din nou». Auzim în mod diferit «niciodată din nou». Sună dureros, plin de cruzime. Fără semnul exclamării, ci ca o întrebare. Acum spunem: «Niciodată din nou?» Spuneți-i asta Ucrainei. Pe 24 februarie, cuvântul «niciodată» a dispărut. Imaginați-vă oamenii care au mers la culcare în aceste apartamente. Și-au urat «noapte bună», au stins lumina, i-au îmbrățișat pe cei dragi. Dar în câteva ore, au fost treziți de zgomotul exploziilor. Alții nu s-au mai trezit niciodată.Vom depăşi iarna care a început pe 24 februarie şi care continuă şi pe 8 mai. Se va încheia, pentru că soarele ucrainean o va topi! Steagul nostru va flutura din nou deauspra oraşelor ocupate temporar. Vom fi din nou împreună şi va fi pace! În sfârşit, din nou! Nu vor mai fi vise alb-negru, ci unul singur, galben-albastru! În sfârşit, din nou!”, a spus Volodimir Zelenski în mesajul său video.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: