Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cum își spală părul Maria Dragomiroiu: ”Urc un lighean pe un scaun, pun apă…”

VIDEO Cum își spală părul Maria Dragomiroiu: ”Urc un lighean pe un scaun, pun apă…”

Cum isi spala parul Maria Dragomiroiu

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a dezvăluit fanilor cum își spală părul lung. Artista apelează la o metodă tradițională: ligheanul și spune  despre părul său că:”îl spăl ca pe rufe.”

Cum își spală părul Maria Dragomiroiu: ”Urc un lighean pe un scaun, pun apă…”

Maria Dragomiroiu s-a remarcat, de-a lungul carierei sale, atât prin voce, dar și prin părul său foarte lung. Multe doamne și domnișoare s-au întrebat, așadar, cum își îngrijește artista podoaba capilară. Pentru a pune capăt acestui mister, Maria Dragomiroiu a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe canalul său de youtube.

Așa cum recomandă mulți hairstyliști, Maria Dragomiroiu respectă o regulă importantă înainte de a-și spăla părul: pieptănarea lui. Mai apoi, cântăreața pune apă într-un lighean, puțin șampon, balsam, și după cum precizează chiar ea ”îl spală ca pe rufe”. Mai apoi, solista își usucă părul nu cu feonul, ci face ”morișca”.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a explicat Maria Dragomiroiu, în filmuleșul de pe Youtube.

Maria Dragomiroiu se vopsește în cinci minute

De asemenea, Maria Dragomiroiu  a mai dezvăluit că se vopește singură…în cinci minute. Totodată, interpreta apelează și la placă pentru a-și îndrepta părul, iar acasă îl ține în coc și doar în public desfăcut. „Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a spus solista.

În urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu mărturisea că își spăla părul cu săpun de casă. „Cam de vreo 6 luni ma spal numai cu galbenus de ou. E bun si otetul in loc balsam. Dar acum nu ma mai spal, ca a inceput sa imi cada, si m-am dat cu ulei de ricin seara si m-am spalat dimineata si acum vad ca nu imi mai cade. Usturoi, gaz, petrol, sapun de casa de toate am folosit”, a dezvaluit Maria Dragomiroiu la AntenaStars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: