Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO. Modul în care a aflat Cabral ce sex are al doilea copil cu Andreea Ibacka! ”Nu cred”

VIDEO. Modul în care a aflat Cabral ce sex are al doilea copil cu Andreea Ibacka! ”Nu cred”

GALERIE FOTO (2) VIDEO. Modul în care a aflat Cabral ce sex are al doilea copil cu Andreea Ibacka! ”Nu cred”

Andreea Ibacka este însărcinată pentru a doua oară cu soțul ei Cabral. Dacă prima data cei doi aua flat împreună ce sex are copilul, de data aceasta actrița a vrut să-i facă o surpriză simpaticului prezentator. 

Modul în care a aflat Cabral ce sex are al doilea copil cu Andreea Ibacka! ”Nu cred”

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, fiind o personalitate carismatică și mereu cu bună dispoziție. Acesta formează un cuplu fericit cu celebra actriță Andreea Ibacka, cea care s-a remarcat după rolul său din telenovela ”Inimă de țigan”.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Namiko, în vârstă de 2 ani și jumătate. Acum, Andreea este însărcinată cu al doilea copil. Cabral nu a vrut să știe ce sex are copil, fiind conștient că va afla la un moment dat, însă frumoasa sa soție nu a vrut să-l lase așa și i-a pregătit o surpriză.

Aceasta i-a pregătit o serie de surprize în care ar putea afla ce sex are copilul și filmat totul și pentru fanii lor. Momentul când a aflat ce va avea l-a făcut pe Cabral să urle de fericire. Însărcinată în ultimul trimestru, Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, nu i-a spus până acum soţului său, Cabral Ibacka, în vârstă de 43 de ani, ce sex va avea cel de-al doilea copil al lor. Cabral s-a dat neinteresat în acele momente: ”Nu vreau să ştiu. O să aflu, o să ştiu, la un moment dat. nu vreau să ştiu!”. 

Cabral și Andreea vor avea un băiețel

Andreea a pus la cale filmarea momentului, încercând să-l surprindă pe Cabral cu marea veste. Aceasta a folosit metoda americanilor cu balonul plin de confetti colorate, roz dacă este fetiță și albastru dacă este băițel. Cabral a intrat în joc și a refuzat să afle ce sex are copilul, stârnind-o pe Andreea să alerge după el prin casă. Pe tot parcursul filmării au tot apărut situații amuzante, asta pentru că nu a fost ușor să-i spună ce sex are al doilea lor copil.

Dacă prima data a încercat cu balonul umplut cu confetti, Cabral și-a acoperit ochii și a refuzat să verifice. Andreea nu s-a lăsat învinsă și a continuat. A doua încercare a fost cu tunul de confetti. Însă în timpul în care a vrut să îl facă să explodeze, acesta nu a funcționat. Cei doi s-au amuzat copios! Actrița nu a renunțat, fiind conștientă că a treia oară este cu noroc. A a intrat direct peste soțul ei în baie, acolo unde prezentatorul se relaxa într-o baie cu spumă. Din fericire, al doilea tun de confetti a funcţionat. Cabral a fost acoperit de un val de hârtiuţe albastre, semn că Andreea va naşte un băieţel.

„E băiat! E băiat! Nu cred că e băiat!”, se aude Cabral strigând şi râzând din toată inima, el care era convins că şi al treilea copil al său va fi tot fată.

Cabral are până acum două fete, pe Namiko, în vârstă de 2 ani şi jumătate, fetiţa pe care o are cu Andreea, și pe Inoke, care va împlini 19 ani în septembrie. Aceasta este din prima lui căsătorie cu Luana Mitran.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: