Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Răzvan Fodor, reacție dură după zvonurile apărute în presă despre Irina Fodor și Ștefan Bănică

VIDEO Răzvan Fodor, reacție dură după zvonurile apărute în presă despre Irina Fodor și Ștefan Bănică

După ce au apărut în presă speculații la adresa soției lui, Irina Fodor cu privire la o posibilă relație cu colegul ei de platou, prezentatorul Ștefan Bănica Jr, Răzvan Fodor a venit cu o reacție dură la adresa „prietenilor” lui, paparazzii din România.

Răzvan Fodor, discuție cu internauții

Răzvan Fodor s a prezentat extrem de furios și enervat pe platforma personală de socializare, Instagram unde a postat un videoclip care dezminte toate speculațiile. Vedeta le-a explicat internauților în ce mod, toate cele vehiculate îi pot afecta familia, mai ales fetița.
Acesta nu s-a putut sustrage din acest scandal și a simțit nevoia să se impună, explicând că soția lui a fost grav criticată, în timp ce el nu a fost niciodată pus la zid cu atâta fermitate și convingere, nefiind implicat de fel, în scandaluri:

„E ok, am mai trăit treaba asta. Ideea e că au trecut 10 zile, iar din ce în ce mai mulți jurnaliști au preluat și au scris pe o mulțime de site-uri despre această știre a anului, cu mici schimbări. Au făcut știrea și mai spectaculoasă. De asta am zis să vă dau un telefon și să vă spun că mi se pare nedrept ce ați făcut. De aproape 25 de ani de când fac treaba asta, nu a existat niciun articol despre mine în care să spună că am fost implicat într-un scandal. Bine, și pentru că sunt banal.”, a povestit Răzvan Fodor, vizibil supărat de situație în care a fst pusă soția lui.

Răzvan Fodor: „E nedrept față de fiică-mea”

Acesta mai punctează și faptul că toate zvonurile apărute sunt pe nedrept și că există consecințe deoarece, îi afectează familia și mai ales pe fiica lor:

„De 14 ani mi-am cunoscut soția, ușor a intrat și ea în centrul atenției și ați scris despre ea lucruri mișto, iar pentru asta vă mulțumim. (…) Acum, cu un simplu articol și cu un singur titlu ați dat cu ea de pământ. E nedrept față de ea, e nedrept față de fiică-mea. Fiică-mea e o fetiță tare educată. Nu știu cum o să-i explic când o să citească articolul ăsta în viitorul apropiat.
Cum îi explic eu despre ce e vorba? N-am făcut filmulețul ăsta ca să schimbați ceva, pentru că nu aveți ce să schimbați, deși puteți. Cei care au făcut pozele, sigur au pozele inițiale, iar dacă dai zoom pe ele, sigur mai găsești câțiva oameni în fața casei lui Ștefan. De asta v-am sunat, să vă spun că este nedrept ce ați făcut. În rest, să fim sănătoși cu toții.”, a adăugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Sursa: Instagram, Răzvan Fodor

Atât Irina Fodor, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr au negat cele întâmplate, tot prin intermediul plaformelor de socializare. Aceștia s-au făcut auziți, în mod direct, de audiența lor.

Etichete: