Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul-Botoșani 2-2! Eric îl egalează pe Wesley la numărul de goluri

Viitorul-Botoșani 2-2! Eric îl egalează pe Wesley la numărul de goluri

Viitorul-Botosani 2-2

Viitorul-Botoșani 2-2, în ultimul meci din etapa a 5-a din Liga 1. Ambele echipe au oferit un spectacol de zile mari, iar finalul a fost unul incendiar. Până acum niciuna dintre cele două formații nu a suferit nicio înfrângere în Liga 1. Trei victorii și un egal avea trupa lui Gheorghe Hagi. Moldovenii adunaseră două victorii și tot atâtea remize. În minutul 7 a fost prima fază controversată. Viitorul a cerut un penalty după la o intervenție a portarului Căbuz asupra lui George Ganea. Un minut mai târziu constănțenii cer din nou penalty. După alte două minute Viitorul primește o lovitură de la 11 metri. Chindriș l-a împins pe George Ganea în careu. Eric înscrie și îl egalează pe compatriotul său Wesley, la numărul de goluri marcate în Liga 1.

În minutul 27, Ashkovski împinge mingea în poartă. După pauză, Gabi Iancu înscrie pentru 2-1. Când mai erau 9 minute din meci, același Ashkovski reușește dubla și restabilește egalitatea. În prelungiri Andrei Ciobanu putea înscrie dar a luat la țintă poarta. Imediat Ofosu trece de mai mulți adversari și trage tare, dar Căbuz respinge, iar meciul se încheie la egalitate.

„Am dominat clar prima repriză. Am avut mai multe ocazii zic eu. Ei în prima repriză nu au ajuns la poartă. Puteam să câștigăm. Eu mi-am făcut echipa cum am vrut eu, am adus ce jucători am considerat că mă ajută. Vreau să dau un gol mai mult decât adversarul”, a declarat antrenorul celor de la Botoșani, Marius Croitoru, la Digi Sport.

Eric l-a egalat pe Wesley

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Feliz dia dos Pais😘🙏🏻😍❤️

O postare distribuită de Eric de Oliveira Pereira (@ericdeoliveira10) pe


Eric de Oliveira a reușit să egaleze performanța lui Wesley Lopes, stabilită în urmă cu 9 ani. 64 de goluri marcate de un stranier în Liga 1. Brazilianul de la Viitorul a înscris din 11 metri în minutul 14 al meciului cu Boteșani și l-a egalat pe compatriotul său. Eric și Wesley sunt cei mai buni stranieri din toate timpurile din campionatul nostru.

Citește și: Wesley Sneijder se retrage! Mijlocașul cu o carieră impresionantă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: