Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul – Craiova 1-2! Hagi, probleme în drumul spre play-off

Viitorul – Craiova 1-2! Hagi, probleme în drumul spre play-off

Viitorul - Craiova 1-2

Viitorul – Craiova 1-2! După această victorie oltenii au urcat temporar pe locul 2 în Liga 1. De partea cealaltă, Gheorghe Hagi tremură pentru play-off.

Gabi Iancu a deschis scorul în minutul 17. Oltenii au restabilit egalitatea imediat prin Nițu. În minutul 82, Mihăilă a înscris golul victoriei. Viitorul a rămas pe locul cinci în Liga 1, cu 38 de puncte. După meci, marcatorul golului, Gabi Iancu și-a înțepat colegii.

”Ne-am complicat singuri situația. Nu am știut să ținem avantajul. Am jucat destul de bine, am avut ocaziile mai mari în prima parte. Repriza a doua nu am intrat atât de bine. Nu știu cum am luat al doilea gol. Să ni se facă un contraatac de pe 16 metri, trebuie să analizăm fazele. În fotbal, când ratezi, te pedepsește. Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul”, a declarat Gabi Iancu, la Digi Sport.

Gheorghe Hagi s-a enervat cumplit. A fost surprins de camerele TV în momentul în care a dat cu piciorul în banca de rezerve la golul al doilea al oltenilor.

“Acesta e fotbalul. Din păcate, trebuia să fim mult mai atenți la golul doi, pentru că noi am greșit acolo. Câteodată, nu intră mingea, iar adversarul dă gol când are ocazia. Dar aveam nevoie de mai mult curaj și de mai multă responsabilitate. Le reproșez doar faptul că puteau să se implice mai mult pe faza de construcție. În atac, e inadmisibil să ratăm cât am ratat noi! Trebuie să dăm tot ce avem, asta e clar”, a declarat Hagi, la TV Digi Sport.

Corneliu Papură nu se gândește la titlu

Craiova a câștigat cu Viitorul, dar antrenorul oltenilor nu se gândește încă la titlu.

”Trei puncte pe care ni le-am dorit și am muncit din greu pentru ele. Haideți să vedem ce facem cu Iașiul până să ne gândim la titlu. Dacă vom avea rezultate, cu publicul de la noi de pe stadion va fi greu să ne învingă cineva”, a spus Papură, la finalul partidei cu Viitorul.

Citește și: Sergio Ramos l-a depășit pe Messi! Ce record a stabilit!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: