Redactia.ro
Home » Sport » Vintilă l-a învins pe Hagi! Viitorul – FCSB 0-2

Vintilă l-a învins pe Hagi! Viitorul – FCSB 0-2

Vintilă l-a învins pe Hagi

Vintilă l-a învins pe Hagi. După această victorie, FCSB urcă pe locul 4 în Liga 1, la 4 puncte de liderul Astra și la două de CFR.

Roș-albaștrii au obținut o victorie lejeră, în timp ce Viitorul trece printr-o pasă proastă. A ajuns la a 3-a înfrângere în ultimele patru etape. Soiledis a deschis scorul după un corner bătut foarte bine de Florinel Coman. În finalul primei reprize, același Coman a marcat pentru 2-0, din pasa lui Olimpiu Moruţan.

” Nu am nicio problemă să joc pe cele două posturi, joc unde vrea antrenorul, mă simt bine oriunde dacă joc. Celebrarea este pentru prietena mea și pentru tatăl meu, care trece prin momente dificile. E greu de vorbit în acest moment despre titlu, toate echipele joacă foarte bine. Echipa m-a ajutat, toată lumea m-a ajutat. Mă simt foarte bine”, a spus Soiledis, la finalul partidei, la Digi Sport.

” Am fost echipa care a marcat repede și asta a fost soarta meciului. Am prieteni foarte mulți prieteni la Viitorul. Este echipa căreia îi datorez totul și care m-a ajutat cel mai mult. Am numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Viitorul”, a spus Coman, după meci.

Hagi:”Din păcate atât s-a putut”

Gheorghe Hagi nu și-a pierdut speranța. Deși echipa sa trece printr-o fază nu tocmai bună, “Regele” spune că va remedia situația în pauza competițională. Obiectuvul său este intrarea în play-off.

”Din păcate în această seară atât s-a putut. Nu meritam mai mult. Am făcut greșeli, am luat gol din fază fixă. Au avut mai multă încredere, mai mult tupeu. O să facem o analiză, sperăm să terminăm cum trebuie acest an. Știam că sunt foarte buni, periculoși, trebuia să avem grijă cum construim. S-a rupt echilibrul, noi ne-am dus în jos. În general în acest campionat sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Viitorul are un an fantastic. Acum am mulți jucători care stau și joc cu cei tineri”, a spus Hagi la conferința de presă.

În etapa următoare, FCSB are derby pe Arena Naţională cu Universitatea Craiova în ultima etapă din 2019, iar Viitorul joacă la Mediaş.

Citește și: Dan Petrescu nu vrea să-l piardă pe Culio! Ce i-a propus fotbalistului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: