Redactia.ro
Home » Știri » VIOLENŢE şocante la Piaţa Rahova. De ce Piedone a scos, de URGENŢĂ, poliţiştii locali pe străzi!

VIOLENŢE şocante la Piaţa Rahova. De ce Piedone a scos, de URGENŢĂ, poliţiştii locali pe străzi!

Un conflict şocant a avut loc la Piaţa Rahova, din Sector 5, Bucureşti. Directorul de la Direcția de Ordine Publică și Circulație pe Drumurile Publice, Stana Cornel, a fost bătut de un bărbat agresiv.

Bătăuşul amenința cetățenii cu un cuțit, iar când directorul a intervenit, acesta a tăbărât cu pumnii și picioarele pe el.

Cum a reacţionat Piedone?

Acum, Stana Cornel este în spital, acolo unde va avea nevoie de 10-14 zile de spitalizare. Cristian Popescu Piedone, primariul de la Sectorul 5, s-a enervat şi a scos poliţiştii pe străzi.

“Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimul an! Am demarat ample acțiuni pe raza sectorului, pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță! 

Vom face și controale în trafic, alături de Poliția Națională, atât ziua, dar și în cursul nopții! Ne vom asigura că șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise sunt sancționați pe măsura! 

Trebuie să restabilim ordinea publică în Sectorul 5! Cei care încalcă legea, vor fi pedepsiți! Voi merge și eu pe teren zi și noapte, pentru că așa nu se mai poate! 

Toți cei care locuiesc sau desfășoară activități comerciale în Sectorul 5 trebuie să respecte legea și reguli de bun simț! Cine nu se conformează este liber să-și facă viză de flotant în alt sector sau în afara Bucureștiului!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Agresorul, prins rapid de poliţia MAI

În cursul zilei de vineri, 7 iunie 2023, în jurul orelor 10.30, în incinta Pieței Rahova, a avut loc un conflict fizic în care a fost implicat Stana Cornel – Director Executiv Direcția de Ordine Publică și Circulație pe Drumurile Publice.

Mai exact, la ora sus amintită, Stana Cornel a fost informat verbal de către o parte din comercianți că în incinta pieței, în zona magazinului Economat, se află o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 40 de ani, care are în posesie un cuțit cu lama de circa 17-18 cm. 

Colegul nostru s-a deplasat în zona indicata, a somat persoana în cauza, dar acesta a răspuns cu amenințări cu cuțitul și implicit cu loviri repetate cu pumnii și picioarele, provocându-i domnului Stana contuzii în zona capului și picioarelor, care necesită 10-14 zile de îngrijiri”, arată Primăria Sectorului 5.

În cele din urmă, agresorul a fost încătușat și predat la fața locului Secției 19 de Poliție, urmare a apelării numărului unic de urgență 112.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: