Redactia.ro
Home » Monden » Viorel și Oana Lis sunt infectați cu COVID-19. Au ajuns de urgență la spital

Viorel și Oana Lis sunt infectați cu COVID-19. Au ajuns de urgență la spital

Ce avere va primi Oana Lis după moartea soțului ei.

Viorel Lis și Oana nu au scăpat din gherele virusului care face înconjurul planetei. Conform primelor detalii apărute în presă cei doi se află în spital.

Oana și Viorel Lis au ajuns la Matei Balș

Vestea tristă din această dimineață este infectarea cu noul coronavirul a soților Lis. Se pare că atât Oana, cât și Viorel s-au infectat cu virusul ucigaș și acum fostul primar al Capitalei în spital, mai precis la Matei Balș. Oana a fost externată și urmează de acasă un tratament. Viorel Lis a fost internat, având 5% din plămâni afectați. Acesta era letargic și medicii îi administrează remdesivir.

Oana Lis, lacrimi peste lacrimi din cauza problemelor de sănătate a lui Viorel

Oana Lis este foarte afectată din cauza faptului că soțul ei este foarte bolnav, Viorel Lis a fost diagnosticat cu pareze la picioare, drept pentru care acestuia îi este foarte greu să se ridice și să se deplaseze singur.

Oana Lis este conștientă că Viorel are o vârstă și că starea lui de sănătate se degradează pe an ce trece, dar suferă enorm să-l vadă că se chinuie să se deplaseze. Vedeta speră la zile mai bune și ca Viorel să își revină treptat.

Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele.

Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu. Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni.

Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine. Diagonosticul este complicat. E o pagină întreagă. Bătrânețea este foarte greu de dus, mai ales pentru un om care a fost foarte activ toată viața, dar totuși trebuie să ne bucurăm de toate părțile vieții.„, a mărturisit Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: