Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă a anunţat că miniştrii ei vor merge în Parlament pentru remaniere

Viorica Dăncilă a anunţat că miniştrii ei vor merge în Parlament pentru remaniere

Guvernul va merge în Parlament pentru remaniere, a declarat miercuri seara premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD.

Am văzut că a apărut în spaţiul public faptul că CCR ne obligă să mergem în Parlament. Nu am văzut acest lucru precizat de către Curtea Constituţională. Dar, desigur, aşa cum am menţionat, vom merge în Parlament nu când ne spun alţii, ci atunci când vom considera că este oportun, în cele 45 de zile pe care le vom avea la dispoziţie. (…) Concluzia Comitetului Executiv Naţional a fost că vom merge în Parlament pentru remaniere. Nu am stabilit încă data, dar nu vom aştepta foarte mult timp. Aşteptăm moţiunea de cenzură. Este atributul Opoziţiei de a depune moţiune de cenzură. Voi merge şi am convingerea că vor fi foarte mulţi oameni responsabili care nu vor vota moţiunea„, a spus Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, preluată de Agerpres.

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, că persoanele din ALDE pe care le-a nominalizat pe portofolii din Guvern vor rămâne aceleaşi şi că a propus celor de la ALDE care sprijină Guvernul să meargă împreună pe liste comune la alegerile parlamentare.

Categoric, da. Aici vreau să fac o precizare, persoanele pe care le-am nominalizat pentru portofoliile ALDE rămân aceleaşi. Aceşti oameni au avut încredere în programul de guvernare, şi-au ţinut promisiunile faţă de electorat, sunt oameni responsabili care vor să ducă programul de guvernare cu care au venit în faţa electoratului la sfârşit. Mai mult, vrem să avem o relaţie serioasă, foarte corectă din ambele părţi şi am propus colegilor noştri de la ALDE care sprijină Guvernul chiar să avem o înţelegere, să mergem împreună pe liste comune la alegerile parlamentare„, a spus Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a adăugat că la ministerele unde nu mai sunt miniştri, Educaţie şi Interne, se va merge fără numirea unor interimari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: