Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o oră înainte de cea a lui Iohannis

Viorica Dăncilă, dezbatere la Palatul Parlamentului, cu o oră înainte de cea a lui Iohannis

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă organizează o dezbatere cu presa, marți, de la ora 18.00, la Palatul Parlamentului, chiar înaintea dezbaterii organizate de președintele Klaus Iohannis.

Prezidențiabilul PSD a ales să organizeze o dezbatere în care accesul presei să fie liber, scrie digi24.ro.

O oră mai târziu, la ora 19:00 va avea loc dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalişti, politologi şi alţi formatori de opinie, anunţată încă de săptămâna trecută.

Dăncilă, dezbatere cu jurnaliști

„Candidatul PSD la Președinția României, Viorica Dăncilă, invită reprezentanții mass-media la un dialog deschis, astăzi, 19 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00. Evenimentul este organizat la Palatul Parlamentului, “Sala Spiru Haret”, nivel P.

Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea jurnaliştilor se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16.00”, se arată în comunicatul transmis de PSD.

Klaus Iohannis, dezbatere cu „circuit închis”

La dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, accesul presei este restricționat și doar jurnaliștii selectați de președinte vor avea voie să adreseze întrebări. Totuși…. jurnaliștii acreditați pe lângă Administrația Prezidențială vor putea fi prezenți fără a pune întrebări.

La dezbatere vor fi prezenți jurnaliști de la mai multe posturi tv și radio sau din presa scrisă, precum și analiști și politologi. Fiecare va putea să pună 2-3 întrebări, a declarat luni prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

„Partidul Național Liberal organizează astăzi, 19 noiembrie a.c., începând cu orele 19.00, dezbaterea Președintelui României, Klaus Iohannis, cu analiști, politologi și jurnaliști. La evenimentul care se va desfășura în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, vor participa: Ramona Avramescu, Clarice Dinu, Moise Guran, Ion M. Ioniţă, Cristian Leonte, Silviu Mănăstire, Cristian Pîrvulescu, Cristina Şincai și Radu Tudor. Dezbaterea reprezintă o premieră pentru România, în contextul alegerilor prezidențiale, participanții care vor lua parte la dialog având posibilitatea să abordeze orice teme și orice subiecte pe care le consideră de interes pentru opinia publică”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Național Liberal.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: