Redactia.ro
Home » Homepage » Viorica de la Clejani a ieșit din operație. Mesaj tulburător de pe patul de spital: „Alături de soțul meu și de cățelușii mei”

Viorica de la Clejani a ieșit din operație. Mesaj tulburător de pe patul de spital: „Alături de soțul meu și de cățelușii mei”

Viorica de la Clejani, pe patul de spital.

Viorica de la Clejani, îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere din România, a trecut printr-o intervenție chirurgicală majoră la piciorul stâng, la Spitalul Universitar de Urgență din București. Intervenția a durat aproximativ trei ore, timp în care artista a fost semi-anesteziată și a avut posibilitatea să audă și să vadă tot ce se întâmpla în jurul ei. Viorica de la Clejani a dezvăluit că problemele cu varicele au fost atât de severe încât mersul a devenit o dificultate majoră pentru ea.

Ce a transmis Viorica de la Clejani după operație

După operație, Viorica de la Clejani a ținut să își exprime recunoștința față de echipa medicală care a asistat-o. „Mă înclin în fața domniilor voastre și vă mulțumesc din inimă!” a declarat artista, care a adăugat că prima ei gândire după Dumnezeu este către doctorii care i-au fost alături.

După operație, Viorica a transmis un mesaj emoționant: „Spitalul Universitar de Urgență❗️
Ieri am suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Am fost jumatate anesteziată, am vazut tot și am auzit tot timp de 3 ore. Atat a durat operatia !
D-nă dr. Matișan Eugenia, sunteți extraordinară, d-nă director Cora Pop, m-ați făcut să mă simt ca acasă, d-nă Bobocea Alina vă multumesc,d-le manager Cristoiu Catalin, medic ortoped,ați fost alături de mine în tot acest proces. Mă înclin în fața domniilor voastre și vă mulțumesc din inimă!
Întai e Dumnezeu și apoi D-vstră !
Mulțumim asistenților si întregului personal
Acuma sunt bine, sunt acasă alături de soțul meu și de cățelușii mei , în luna de miere😂❤️!
Asa mi-au zis domnii doctori:
,,Stai cuminte,cu picioru-n sus,nici o treabă prin casă, nici măcar o mâncare să nu gatești,ca să te recuperezi repede!”
Așa voi face,ca avem treabă frate:
5 Mai , în seara de Paște, „Concert Smecher”alături de Carmen Chindriș, la Oncești-Maramureș !
6 Mai în Premieră la Vente- Gura Humorului un Mega-Concert!
12 Mai GrillFest- Lagoo Snagov.
17 Mai Beraria H….si tot asa !
Sa fim sanatoși ca asta este cel mai important !
Vă pup 😘😘 și aveți grijă de sănătatea voastră!!!”

Viorica de la Clejani revine pe scenă

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă, Viorica de la Clejani nu își pierde umorul și nici nu renunță la angajamentele profesionale care o așteaptă. Artista a menționat în glumă că este „în luna de miere” și a enumerat seria de evenimente la care va participa în luna mai, printre care și un „Concert Șmecher” în seara de Paște, urmat de alte concerte în Vente-Gura Humorului și la GrillFest-Lagoo Snagov.

„Să fim sănătoși, că asta este cel mai important! Vă pup 😘😘 și aveți grijă de sănătatea voastră!!!”, a încheiat Viorica, transmițând un mesaj de încurajare și optimism tuturor fanilor săi. Acest episod subliniază nu doar reziliența artistei, dar și importanța îngrijirii medicale de calitate și a suportului afectiv în procesul de recuperare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: