Redactia.ro
Home » Știri » Virgil Ianțu, mesaj cutremurător după ce s-a vindecat de Covid-19: “Nu stați pe gânduri, puteți salva vieți”

Virgil Ianțu, mesaj cutremurător după ce s-a vindecat de Covid-19: “Nu stați pe gânduri, puteți salva vieți”

virgil iantu are covid

După ce s-a vindecat de coronavirus, Virgil Ianțu a donat plasmă. Prezentatorul a postat pe Facebook o imagine de pe patul din centrul de transfuzii  și i-a îndemnat și pe toți cei care au avut Covid-19, iar acum au o stare bună să facă un gest asemănător cu al lui.

Virgil Ianțu a donat plasmă

La o lună după ce a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, Virgil Ianțu, în vârstă de 49 de ani, a donat plasmă. Prezentatorul a expus gestul său pe rețelele de socializare și i-a îndemnat și pe restul oamenilor care s-au vindecat să facă același lucru.

virgil iantu doneaza plasma

”Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare, ci doar câteva ore libere, atunci vă rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupă de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri”, a scris Virgil Ianțu pe pagina personală de Facebook.

Virgil Ianțu a avut coronavirus

Virgil Ianțu se alătură vedetelor din showbizul românesc care au fost infectate cu noul coronavirus. Prezentatorul TVR a anunțat la începutul lunii octombrie că a contractat nemilosul virus, dar că starea lui de sănătate este una bună, staționară. Virgil Ianțu a făcut o formă ușoară a coronavirusului și s-a bucurat de îngrijiri medicale de specialitate, oferite de medicii de la Spitalul Mobil Chitila.

S-a infectat, deși s-a protejat. Prima declarație a prezentatorul TVR

Virgil Ianțu a precizat că el a respectat normele de protecție împotriva covid și nu știe de unde a contractat virusul.El îi sfătuiește pe toți cei care îl urmăresc să nu lase garda jos și să-și ia, în continuare, măsuri de protecție împotriva covid-19.

„Această poză e făcută astăzi şi poate va surprinde. Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la Spitalul Monza şi acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar să nu lăsăţi garda jos şi sa va protejaţi cât puteţi, purtând masca şi exagerand cu igienă. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: