Redactia.ro
Home » Știri » Virgil Musta, atenționare pentru români: „Nu există control. Nu există dorința populației de a respecta regulile”

Virgil Musta, atenționare pentru români: „Nu există control. Nu există dorința populației de a respecta regulile”

virgil musta coronavirus

Medicul care a vindecat cei mai mulți pacienți de covid-19 din România a emis o nouă avertizare pentru români văzând situația răspândirii virusului din ultimele zile. Virgil Musta atrage atenția asupra faptului că măsurile de precauție sunt în continuare importante și că-n lipsa lor situația ar putea deveni din nou critică.

Virgil Musta, atenționare pentru români

Văzând că numărul pacienților infectați este în creștere, medicul de la Timișoara, care a vindecat cei mai mulți români, a emis un nou semnal de alarmă. Acesta a făcut apel la mai multă responsabilitate din partea românilor, pentru a limita răspândirea comunitară a coronaviruslui.

Acesta a precizat și că noi măsuri de relaxare n-ar fi de dorit, din moment ce cetățenii nu respectă regulile impuse de autorități. „E foarte important ca lumea să fie responsabilă de ce se întâmplă și de ceea ce trebuie să facă pentru a nu apărea o reacutizare a acestei patologii și să creeze probleme sistemului de sănătate. (…) În momentul în care sesizăm că într-un anumit domeniu nu există control, nu există dorința populației de a respecta regulile, putem veni cu măsuri de corecție pentru a se ține pandemia sub control”, a afirmat Virgil Musta.

Medicul de la Timișoara: Când populația era speriată, respecta regulile

El susține că românii nu se mai tem de coronavirus și că, prin urmare, nu-și mai iau măsuri de precauție. „În momentul în care sunt respectate regulile, vom putea beneficia de măsuri suplimentare de relaxare, astfel încât, într-un timp foarte scurt, să ajungem la o normalitate. Când lumea a fost mult mai speriată, s-au respectat mult mai bine regulile decât în momentul de față”, a precizat medicul Musta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: